нед юли 02, 2023 9:55 pmkr1100 написа:Аз ги къпах всяка неделя 4-5 пъти поредни нямаше никакъв ефект, като сменях фендона, циперметрин, неостомозан (мисля се казваше едното, ампули, то се справяше до някъде), накрая с айкън щях да ги уморя, повръщаха доста. Бълхите оцеляха. Но не хапеха никой, стояха си само на кучетата. После за зимата взех капки 2 вида, първите не помня, вторите бяха фронтлайн. И от тях никаква полза.нед юли 02, 2023 8:27 pmmiroki написа:каишките ги спрях. преди 4-5г пробвах Форесто и го изхвърлих и взех Килтекс. Форестото е прехвалено и има пропуски.
Освен това с каишките като се цопне в морето и край- викам крещя, няма спиране и цоп.
Минах преди 4 г на Некс Гард хапчета.- трепе и бълхите. Преди с Килтекса късна есен като му свърши времето давах Некс Гард и цяла зима няма бълхи .
Чак като сложих форестото бълхите ги няма на кучетата. И се пръснаха из двора и тогава почнаха да хапят нас. За една години сега ме налази бълха. Аз съм алергичен. Намерих на едното само една. И напръсках с циперметрин и кучетата само по гърба и в стаите и двора. Едното пак повръща.
Ако торта е Калцинит 200 гр в 10лКомбинирана гранулирана зеленикаво синя. Натрий, калий, фосфор, но не помня съотношението.