bulhomes2 написа:Аз варианти имам много и го правя където ми е кеф, ама ти имаш още мноооооооооого да се учиш докато откриеш идеалният вариант за теб![]()
![]()
![]()
Направи си сам секс в градината май няма много варианти...

bulhomes2 написа:Аз варианти имам много и го правя където ми е кеф, ама ти имаш още мноооооооооого да се учиш докато откриеш идеалният вариант за теб![]()
![]()
![]()
Направи си сам секс в градината май няма много варианти...
Stefan_62 написа:Stefan_62,да не би да имаш бръмбари корояди в овошките?От поста ти разбирам,че семейство кълвачи се"труди"там.bulhomes2 написа:Аз варианти имам много и го правя където ми е кеф, ама ти имаш още мноооооооооого да се учиш докато откриеш идеалният вариант за теб![]()
![]()
![]()
Направи си сам секс в градината май няма много варианти...![]()
![]()
. Сори за спама.
Stefan_62 написа:Стефане, кой мой пост приемаш за заяждане? Заглавието на темата ти си си го измислил и по този начин е достойно за "бисерите на форума". Ако не разбираш отклонението като веселяшка закачка - кажи и ще си изтрия постовете!iivanov написа:Stefan_62,да не би да имаш бръмбари корояди в овошките?От поста ти разбирам,че семейство кълвачи се"труди"там.Не просто ме е яд, когато някой всезнайко започне да опорочава някоя тема и се заяжда. Извинявям се.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: