• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 93
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Stefan_62 - майстор
bulhomes2 написа:
:lol: :lol: :lol:
Направи си сам секс в градината май няма много варианти...
Аз варианти имам много и го правя където ми е кеф, ама ти имаш още мноооооооооого да се учиш докато откриеш идеалният вариант за теб :lol: :lol: :lol: . Сори за спама.
iivanov - майстор
Stefan_62 написа:
bulhomes2 написа:
:lol: :lol: :lol:
Направи си сам секс в градината май няма много варианти...
Аз варианти имам много и го правя където ми е кеф, ама ти имаш още мноооооооооого да се учиш докато откриеш идеалният вариант за теб :lol: :lol: :lol: . Сори за спама.
Stefan_62,да не би да имаш бръмбари корояди в овошките?От поста ти разбирам,че семейство кълвачи се"труди"там.
:ug:
Окака Чука - специалист
Ех, ама! Отплеснахте са от темата! :veg:
Айде малко по-сериозно!

Та на въпроса - "Кой как го прави в овощната и зеленчукова градини."
Като бях войник имахме бостан с дини. Отиваш в градината късаш една, правиш и дупка в кората с диаметър фи8 (или според зависи) и почваш да я :censored: ...

Ако отворите и тема с "Кой как го прави в обора" и за там има варианти :-D

:headbash: :headbash: :headbash:
stiv1961 - майстор
Окака Чука написа:
диаметър фи8
Ега ти тънката п..ка :-D
Stefan_62 - майстор
iivanov написа:
Stefan_62,да не би да имаш бръмбари корояди в овошките?От поста ти разбирам,че семейство кълвачи се"труди"там.:ug:
Не просто ме е яд, когато някой всезнайко започне да опорочава някоя тема и се заяжда. Извинявям се.
iivanov - майстор
Няма лошо в"лирическите отклонения".Не мисля,че някой ги прави с цел да засегне другите.А темата си е хубава.Това че разтягаме локуми означава,че градините ни са наред.Или почти...
Как и с какво водите борбата с/у бялото и сиво гниене по чесъна.Почти нищо не открих по въпроса.
stiv1961 - майстор
Топсин М 70 ВП - 0,1%, който задължително се комбинира с прилепител.
Stefan_62 - майстор
Колегата "stiv1961" те е дал точният отговор, поне за сега Топсина върши работа, но премахни заразения от здравия за да не замине цялата продукция.
Stefan_62 - майстор
Днес се рових из старите си вестници "Хоби фермер" и попаднах на една интересна статийка, как да запазим доматите от черната мана.Съвета е на някъква женица, но не пише от кой край на страната е. Предната година са и изгорели всичките и домати и тя е открила решение/или някой и е дал съвет/. Та значи жената е започнала да редува пръсканията с препарати /използвала е Рубиган и Дитан/ и прясно мляко, като за предпочитане било козето, но става и с краве. Дозата е 100мл. мляко разредено в 1л. вода и се пръска по хладно /привечер/. Пише, че откакто е започнала да редува пръсканията с мляко и препаати доматите и са здрави и хубави. Мисля да пробвам тази година въпреки, че засега нямам проблеми. Предполагам, че такива пръскания ще са полезни и за пипера и патладжана, че и те са много чувствителни кам маната. Ако някой е пробвал този метод нека сподели има ли ефект.
bulhomes2 - майстор
Stefan_62 написа:
iivanov написа:
Stefan_62,да не би да имаш бръмбари корояди в овошките?От поста ти разбирам,че семейство кълвачи се"труди"там.:ug:
Не просто ме е яд, когато някой всезнайко започне да опорочава някоя тема и се заяжда. Извинявям се.
Стефане, кой мой пост приемаш за заяждане? Заглавието на темата ти си си го измислил и по този начин е достойно за "бисерите на форума". Ако не разбираш отклонението като веселяшка закачка - кажи и ще си изтрия постовете!
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 93

Тема "Кой как се грижи за овощните и зеленчуковите градини" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: