вт апр 15, 2025 9:01 pmkr1100 написа: Абе не ми се мисли за ябълки и сливи - боря се с тревата .От топлата зима стана висока, а и времето калпаво дъжд, ...Аз вече второ косене ще довърша днес, че изпусна ли я проле, става тегаво.
Писах ти ЛС.
вт апр 15, 2025 9:01 pmkr1100 написа: Абе не ми се мисли за ябълки и сливи - боря се с тревата .От топлата зима стана висока, а и времето калпаво дъжд, ...Аз вече второ косене ще довърша днес, че изпусна ли я проле, става тегаво.
ср апр 16, 2025 9:44 amhidrazin написа:ОО перфе е за въшки , мори ги бързо. Миналата година се почна с едни разноцветни / прехвърлиха се от розите на съседа/ - бели ,зелени, черни .. Е уморих ги с Добера , бяха налазили черешки и сливи и то докато плода е дребен 5 мм.ср апр 16, 2025 8:50 amkr1100 написа: турския Би 58. Ако не забр. ще го снимам днесА, ясно. Хич не си играй да го снимаш.
Имам си от нашенския ама рядко го използвам. Основно ако се появи попово прасе.
![]()
ср апр 16, 2025 8:25 pmkr1100 написа: ОО перфе е за въшки , мори ги бързо. Миналата година се почна с едни разноцветни / прехвърлиха се от розите на съседа/ - бели ,зелени, черни .. Е уморих ги с Добера , бяха налазили черешки и сливи и то докато плода е дребен 5 мм.Разбира се, то БИ-58 си е широкоспектърен инсектицид точно за много видове въшки.
съб апр 19, 2025 10:23 pmhidrazin написа:Копае 20 см дълбоко и е лека. За гнезда по 1-1,5 кв.м за цигулки и тиквички няма как с тежката моторна фреза. На ръка с лопата , после буци разбиване ..., а с ел. драскател става като пясък, а и от години хвърлям торф на гнездата . Същото е и в оранжерията обработено от 9 г. , а с моторната трябва да спирам и да чакам да се проветри от изгорелите газове.Хладно време и автоматите държат капандурите затворени и се разчита само на 2 те врати.съб апр 19, 2025 8:25 pmkr1100 написа: Копам с ел.Парксайд 1500Вт ...Това някаква самобръсначка ли е?![]()
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: