• 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 93
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
iivanov - майстор
Днес се подготвях за евентулни слани. Растителните остатъци ги бях скатал в единия край на двора и сега ги разхвърлях на 7-8 купчини за горене .
nikolson - майстор
Аз сухите ги изгорих декември, остана малко, ама бяха на куп и не са изсъхнали. В неделя пробвах, нищо не стана. Има време. Все се точа за клонотрошачка. Мога да взема евтина втора ръка от Англия за 30-50 паунда, ама хидрата ме отказа, а пък големите Бошове са скъпи и ми се свидят парите.
Казвайте да завивам ли дюлята срещу слани, че е разпукала?
iivanov - майстор
nikolson написа:
... и не са изсъхнали...
Що ти трябват сухи- напротив, трябват ти мокри , да пуши. Казваш дюлята ти тръгнала. :lol: При мен всички тръгнаха. С какво да покривам? :lol:

Прикачен файл

20150303_101122.jpg
nikolson - майстор
Е-хе, ти имаш градина, аз имам десет дръвчета, пръснати на различни места. И съм почти в центъра. Комшиите ще ме вдигнат на балон. Знам го с опушването, едно време го правеха с влажна слама, ама при мене е невъзможно.
П.П. Поздравления за градината. Дядо ми казваше :"Ако искаш да ти е хубаво една вечер-напий се, ако искаш да ти е хубаво една година-ожени се, ако искаш да ти е хубаво цял живот-направи си градина".
iivanov - майстор
Ако имаш кладенец става и с поливане. По добро е от пушиляка , а и можеш да защитаваш няколко отделни места наведнъж.
bobko - специалист
В Северозападна България още спят,което според мен не е зле.Времето го дават една седмица да е студено и после да се затопля.Ето снимка на една праскова,това е най-напъпилото дръвче от всичките в момента.
Изображение
Stefan_62 - майстор
Здравейте градинари и честит празник :partyman: .Вчера и аз приключих с резитбата на дърветата и даже успях да ги напръскам с фунгуран, остана само да ги варосам, но за сега времето не позволява, днес цял ден валя при нас. Когато се пооправи времето подкарвам и лозята :lol:, абе работата започва с пълна сила.
Stefan_62 - майстор
Да ви питам, става ли да се сеят картофи без да са рътени /да са пуснали кълнове/ :?
Svetoslavoff1 - майстор
И аз вече зарових 5 кила и съм приготвил още толкова за тези дни.
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 93

Тема "Кой как се грижи за овощните и зеленчуковите градини" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: