• 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 116
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
iivanov - майстор
:? Абе да питам ползващите храсторезни дискове - при вас пукат ли се бе? Щот за 6 дни интензивна работа на хард терен , натроших два. :?
lov - майстор
Само ми е намалял от точене и за догодина ще купувам нов. Но ако косиш камъните може и да литнат :lol:
iivanov - майстор
Храсти , камъни , телове - квото дойде. :-D
egomen66 - майстор
Две капачки съм изтрил-износил от работа. Не съм имал проблеми с напукване . Я уточни , за диск или за три лъчев нож става на въпрос. #-o
пишман_майстор - майстор
Stefan_62 написа:
egomen66 написа:
Да не се объркат колегите с това 1/50 ..
Cъотношения на смесванеЗа съотношение 1:50 се нуждаете от 5 л бензин и 0,10 л (100 см³) двутактово масло STIHL или друго масло. :supz:
Абе да го кажем по-просто:
съотношение 1/40 - на 1л. бензин се слага 25мл. масло или 1 мерна част масло / 25 мерни части бензин.
съотношение 1/50 - на 1л. бензин се слага 20мл. масло или 1 мерна част масло / 20 мерни части бензин.

....
:cool: Само аз ли виждам грешките
lov - майстор
Или си прекалил с :drinkers: или си яко :weedman:
Щото за да виждаш грешки явно халюцинираш. :lol:
koveslav - майстор
На един 1л масло-50л бензин 1/50 20гр масло на литър бензин
На един 1л масло-40л бензин 1/40 25гр масло на литър бензин
На етикетите на "китайските резачки от пазара" пише съотношение 1/25. Познайте колко е предписаното количество масло на литър бензин.
koveslav - майстор
пишман_майстор написа:
Stefan_62 написа:
egomen66 написа:
Да не се объркат колегите с това 1/50 ..
Cъотношения на смесванеЗа съотношение 1:50 се нуждаете от 5 л бензин и 0,10 л (100 см³) двутактово масло STIHL или друго масло. :supz:
Абе да го кажем по-просто:
съотношение 1/40 - на 1л. бензин се слага 25мл. масло или 1 мерна част масло / 25 мерни части бензин.
съотношение 1/50 - на 1л. бензин се слага 20мл. масло или 1 мерна част масло / 20 мерни части бензин.

....
:cool: Само аз ли виждам грешките
1/40 не е равно на 1/25
1/50 не е равно на 1/20
.....за каквито и мерни части да говорим и сравняваме....
kuger - майстор
koveslav написа:
На един 1л масло-50л бензин 1/50 20гр масло на литър бензин
На един 1л масло-40л бензин 1/40 25гр масло на литър бензин
На етикетите на "китайските резачки от пазара" пише съотношение 1/25. Познайте колко е предписаното количество масло на литър бензин.
Ей така, на посоки, чашка малка ракия на литър гориво :-D :-D Като ги гледам колко са изсушени китайците, ще им трябва повече мъзга :-D
kuger - майстор
Не съм казвал, но ще повторя :-D :-D . Преди дни пробвах едно недоразумение от 1000W, елче на колелца, на полянка 20/20 метра. При височина на "бурена" 4 санта си беше живо мъчение да го острижеш. МТД от 160 лв. Иначе, може да си го носиш като верт, то и толкова си тежи!
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 116

Тема "Коса или косачка и каква да избера?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: