stiv1961 написа:Задните главини с джанти и гуми на гоУфМисля да я направя с крачен цензура,двете жила от барабаните под коша да минат и напред към теглича,но се чудя как да ги свържа с крачния цензура,на педала ще сложа пружина за да се връща.са едва ли много по- тежки от капли на мотор ИЖ. Особено ако си намериш резервни гуми от ГоУф 2/ дето им викат еднодневки/, ще стане трепач
Сега като се сетя май имам една в гаража ама трябва да проверя. Преди месец дадох моя Голф за скрап/ а ми служеше вярно 13 години/. Могат да се ползват барабанните спирачки с подходящо жило и монтиран цензура.
Йордан написа:Крачния цензура ми се изписа крачен сензура,не можаж да разбера причината.stiv1961 написа:Задните главини с джанти и гуми на гоУфМисля да я направя с крачен цензура,двете жила от барабаните под коша да минат и напред към теглича,но се чудя как да ги свържа с крачния цензура,на педала ще сложа пружина за да се връща.са едва ли много по- тежки от капли на мотор ИЖ. Особено ако си намериш резервни гуми от ГоУф 2/ дето им викат еднодневки/, ще стане трепач
Сега като се сетя май имам една в гаража ама трябва да проверя. Преди месец дадох моя Голф за скрап/ а ми служеше вярно 13 години/. Могат да се ползват барабанните спирачки с подходящо жило и монтиран цензура.