• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Йордан - специалист
stiv1961 написа:
Задните главини с джанти и гуми на гоУф :-D са едва ли много по- тежки от капли на мотор ИЖ. Особено ако си намериш резервни гуми от ГоУф 2/ дето им викат еднодневки/, ще стане трепач :supz: Сега като се сетя май имам една в гаража ама трябва да проверя. Преди месец дадох моя Голф за скрап/ а ми служеше вярно 13 години/. Могат да се ползват барабанните спирачки с подходящо жило и монтиран цензура.
Мисля да я направя с крачен цензура,двете жила от барабаните под коша да минат и напред към теглича,но се чудя как да ги свържа с крачния цензура,на педала ще сложа пружина за да се връща.
Йордан - специалист
Йордан написа:
stiv1961 написа:
Задните главини с джанти и гуми на гоУф :-D са едва ли много по- тежки от капли на мотор ИЖ. Особено ако си намериш резервни гуми от ГоУф 2/ дето им викат еднодневки/, ще стане трепач :supz: Сега като се сетя май имам една в гаража ама трябва да проверя. Преди месец дадох моя Голф за скрап/ а ми служеше вярно 13 години/. Могат да се ползват барабанните спирачки с подходящо жило и монтиран цензура.
Мисля да я направя с крачен цензура,двете жила от барабаните под коша да минат и напред към теглича,но се чудя как да ги свържа с крачния цензура,на педала ще сложа пружина за да се връща.
Крачния цензура ми се изписа крачен сензура,не можаж да разбера причината.
VLADO66 - майстор
Йордан написа:
Йордан написа:
stiv1961 написа:
Крачния цензура ми се изписа крачен сензура,не можаж да разбера причината.
Щото има цензура, :wink: ако напишеш пе*ал ще се разбере вместо да натискаш цензурата.
iivanov - майстор
Виж там viewtopic.php?f=29&t=37001&start=40 При желание ще кача още снимки.
stiv1961 - майстор
Йордан написа:
Вчера направих снимка на мойта цензура :-D :-D / демек пе'ала на спирачката/ :) , дано съм ти помогнал:

Прикачен файл

100320132081.jpg

Прикачен файл

100320132080.jpg
kuger - майстор
stiv1961 написа:
Йордан написа:
Вчера направих снимка на мойта цензура :-D :-D / демек пе'ала на спирачката/ :) , дано съм ти помогнал:[/quote
Абе, Стив, твойта цензура комбинирана, бре :? :-D
Йордан - специалист
stiv1961 написа:
Йордан написа:
Вчера направих снимка на мойта цензура :-D :-D / демек пе'ала на спирачката/ :) , дано съм ти помогнал:
Като гледам на снимките-то е като ръчна спирачка,ако не греша.
kuger - майстор
Йордан написа:
stiv1961 написа:
Йордан написа:
Като гледам на снимките-то е като ръчна спирачка,ако не греша.
Има и цензура :-D
stiv1961 - майстор
Прикачен файл:
100320132080.jpg
100320132080.jpg (52.1 KиБ) Видяна 7461 пъти
С петата натискам крачната спирачка, а когато спирам и слизам да пия бира дърпам ръчната :)
EDI - майстор
Айде и аз да се запиша в листата на младите орачи.Тези дни си взех ПУБЕР 55LC.Това е от средния клас на фирмата.Двигателя е китайче - LONCIN 212 куб. см. , 5,5 коня.Фрезова ширина от 30 до 90 см, 53 кг тежи.Мотичките се захващат с едни чопове с пружина, много е удобно.Мястото ми е към 250 квадрата на обработка, та реших, че тази машина ми идва добре.Оня ден фрезовах.Дзвера се справя много добре, хич не се мъчи с чернозем.До сега не бях пипал фреза, та 10-ина минути я гоних из мястото.Гледам, забравил съм да вдигна транспортното колело.После и хванах чалъма за начало, и работата тръгна много добре.Само дето ми идва ниска, като заоре и леко се прегърбвам.Предполагам това идва от конструкцията.Някой имал ли е такъв проблем.Ей ме на в действие.

Прикачен файл

DSC0239611111111111.jpg
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12

Тема "Питане за мотофреза-коя да избера" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: