С тия кубици трябва да е голяма хала.С корда тройка не трябва въобще да се задъхва.
bulhomes2 написа:Илчо, ако искаш изчакай малко. Заръчал съм си тази - http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B ... 1%80%D0%BA от един градски. Но другия месец ще докарва. Хубаво е да има и някой с доказан хасковски китаец, че да ги сравняваме. Дотук виждам само, че е с по-голяма кубатура, пише Германия и със сигурност идва от там. Продавача твърди, че била значително по-добра от тях, не чак като марковите, но с ниво над хасковските.Веско, аз определено ще изчакам, по финансови причини...и ще следя как са минали тестовете на "германката"...
И аз смятам,че това, което предлага този търговец си е германка, но с дръпнати очи...просто няма как да дойде до тук за 200лв и да е нещо различно от хасковските,а за кубиците и особено за конете...е няма как да стане..
Говорих с един приятел, който ползва от китайските и е доволен за сега,само кордовата глава е сменил директно, взел на Хускварна и вече няколко год. си коси без грижи...