• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 13
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
lov - майстор
sstefanov написа:
Като искате да купувате нещо първо го потърсете в ebay, обикновено излиза по-евтино, дори и с доставката!
Аз тези металните ги намерих за около $15 с доставката за 10 броя.
bulhomes2 написа:
Свалих ги, духах ги с компресора, но са си по-слаби от другите.
А китайците съм пробвал да ги дрънкам да пратят до тук, ама си не щяха. Те са малко тези, дето не доставят до тук, но щом са ни изключили от списъка явно си знаят защо.
Не съм имал никога проблеми или отказ да пратят нещо до тука. А и много рядко ми се е случвало да има нещо за което да не намеря друг търговец който да праща. И то на същата цена или почти минимална разлика.

Е поне едно кадро да беше направил :lol: нали да видим и други направии.

Без филтър няма как да стане. Ползвах полипропиленов като вътре в мрежата му намотах от едно платно нетъкан текстил май се води. Ползват го за тапицерии между дамаската и ватата.
И аз запуших в началото две ама от боклуци останали по тръбите.Уж ги пуснах да се промият първо. С компресора и киснене в разни домакински препарати за загорели тенджери си върнаха нормалното състояние.
bulhomes2 - майстор
Ще го снимам тогава, ако не забравя де... Че е на вилата - не е до мен.
torbalan - Дървен философ
На много места по заведенията, където има маси на открито, съм виждал да монтират едни пръскалки, които буквално разпрашават водата в околния въздух.

Усещането е, че е по-хладно около пръскалките.

Та въпроса ми е може ли някой да ме ориентира тия мантракуции как се казват или евентуално от къде се купуват?
mumar - специалист
охладителна система с мъглуване /мъглуващи охладителни системи /охлаждащи системи с водна мъгла/ :rolleyes:
todortv - майстор
Помпа на 70 бара, 2,2-5,5 kW мотор , дюзи 2-5 микрона, тръбопровод.
Junak - майстор
Прочети малко и за легионела
torbalan - Дървен философ
Чак пък легионела...
todortv - майстор
В случая се ползва вода от водопровода, която допълва съд, на принципа на тоалетно казанче.
Застояване на водата няма. съда е отворен.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 13

Тема "Направа на система за водна мъгла" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: