sstefanov написа: Като искате да купувате нещо първо го потърсете в ebay, обикновено излиза по-евтино, дори и с доставката!Аз тези металните ги намерих за около $15 с доставката за 10 броя.
bulhomes2 написа: Свалих ги, духах ги с компресора, но са си по-слаби от другите.Не съм имал никога проблеми или отказ да пратят нещо до тука. А и много рядко ми се е случвало да има нещо за което да не намеря друг търговец който да праща. И то на същата цена или почти минимална разлика.
А китайците съм пробвал да ги дрънкам да пратят до тук, ама си не щяха. Те са малко тези, дето не доставят до тук, но щом са ни изключили от списъка явно си знаят защо.
Е поне едно кадро да беше направил

Без филтър няма как да стане. Ползвах полипропиленов като вътре в мрежата му намотах от едно платно нетъкан текстил май се води. Ползват го за тапицерии между дамаската и ватата.
И аз запуших в началото две ама от боклуци останали по тръбите.Уж ги пуснах да се промият първо. С компресора и киснене в разни домакински препарати за загорели тенджери си върнаха нормалното състояние.