• 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 629
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
nikel - специалист
Двора изчистен и фрезован.Баклата и чесъна засети.Оранжерията е друга бира.Пробвах ряпата с ракийца.

Прикачен файл

20181104_121243.jpg

Прикачен файл

20181108_145446.jpg

Прикачен файл

20181108_145607.jpg
Привет, градинари ентусиасти!
Един слънчев ден, тоест днес, реших да изкарам семето от една Гергана, забравена някъде.
Изкарах аз доволно семки, ма забелязах няколко пуснали коренче.
Естествено, направо ги набучих в саксия, на слънчев прозорец.
Сега ма гложди, кък ши става тас работа с опрашването. Чушката я гледам ши връзва вече, там дилема няма. Обаче краставицата иска пчелички.
Какъв е шанса Герито да са самоопраши или ши тряба да са прая на сводницата Мая? Сватовницата де.
Andri01 - майстор
няма да стане. затова вади опрашващия инструмент / КЛЕЧКАТА с памучето/ и мятай "герито". :partyman:
нед ное 11, 2018 1:42 pmAndri01 написа:
няма да стане. затова вади опрашващия инструмент / КЛЕЧКАТА с памучето/ и мятай "герито". :partyman:
Оф ох, тъй ший тя.
То Герито още в проект /неска набучих, та ши го чакам/, ма ако напъпи, ши му играя клечката.
Благодаря ти селскоградски!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Тръгнала бях с Големия мерак, нещата не ставаха тъй, но.... все пак ги движа :-). Лозови корени вече няма в земята и като поизгорихме тревата и мястото стана по-голямо и светло :-) Определено вече не е нивата от пролетта :-) Живот и здраве....

Прикачен файл

46030510_2098760230174872_3079850649152651264_n.jpg
Прикачен файл:
DSC_0087.JPG
Имам си малко Гери.
И люта чушка, жълта.

Прикачен файл

DSC_0088.JPG
Andri01 - майстор
И да внимаваш с опрашването на Герито,че то още "прокурорско"!! :)
ср ное 14, 2018 9:54 amAndri01 написа:
И да внимаваш с опрашването на Герито,че то още "прокурорско"!! :)
Хахаааа, ша фнимавам!
Ама нацъфти ли, обявявам го за пълнолетно и ши му играя клечката.
kuger - майстор
А, бре, вие да не сте се напушили, или сте скъсали болничния на буретата? Я зае..те клечките, ами кажете с какво да пръскам в оранжера, че мирише на мухъл, а има сято вътре?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
За оранжера не знам, но вкарах китка орехови листа в гардероб и миризмата на старо изчезна!!!! Логично, но не съм предполагала чак толкоз. Догодина ще ошмулкам орехите :-)
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 629

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: