• 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 93
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
kuger - майстор
Бах ма`аму, тая година градинката ще остане май непочистена и неорана. Много мокротия :shock: Остана ми само пипера, а си има доста плод още. Доматите ги обрах зелени. Кое за туршия, кое за доузряване, оправих се с тях, ама другото....
hidrazin - майстор
Споко. Аз моята още не съм почвал да я чистя, да прибирам мрежите, капковото, коловете...
То и сланата и студа много помагат. :-D После само драсваш клечката.
:partyman:
kuger - майстор
hidrazin написа:
Споко. Аз моята още не съм почвал да я чистя, да прибирам мрежите, капковото, коловете...
То и сланата и студа много помагат. :-D После само драсваш клечката.
Да бе, като знам пипера как става след слана. Като опикано бельо. Парцали! И гние без да изсъхне.
hidrazin - майстор
След слана е така ама гледай какво става след няколко замръзвания.
Иначе аз вчера почнах по малко да чистя.
Набрах малко малини, зелен лук, кестени и очистих реда с краставиците (мрежа, колове...).
Махнах и мрежите за градушка. Остава да махна коловете за домати и да почне скубането.
После една косачка на райграса и май ще се готвя за зимата...
Ама ако се задържи топло може да се наложи пак да се кости тревата. :?
kr1100 - майстор
инвентара за капковото,Fe колове за домати прибрани, доматите,краставици изкубани и почти готови за огън.Преди 3 дни скъсах последното пъпешче - не го бяха накълвали гадините. От глад леко да се зачервят смокините и ги надупчват,принудих се на крушите да слагам "мрежа с/у оси дето е на метър.От черното грозде /не му знам сорта останаха около 30 "чорапирани" чепки, а също и зимнината - от 3 дървета мушмули и райска ябълка. От топлото време листата не са опадали още.
egomen66 - майстор
iivanov написа:
И да не устискат салатките , поне тученицата ти избива. :-D Вкусът е същия. :partyman:
"iivanov" я докато си се развихрил по темите :-D , кажи какво трябва да правим , по овощните си градини , от гледна точка на сезона... :partyman:
iivanov - майстор
egomen66 написа:
iivanov написа:
И да не устискат салатките , поне тученицата ти избива. :-D Вкусът е същия. :partyman:
"iivanov" я докато си се развихрил по темите :-D , кажи какво трябва да правим , по овощните си градини , от гледна точка на сезона... :partyman:
Его , време е за яденье и пиенье . :partyman: В това време , който е отървал , може да пръска овошките , да оре , , да сее чесъна .
Опа , за пръскане с медни препарати , трябва да има 12 градуса температура.
egomen66 - майстор
Его , време е за яденье и пиенье . :partyman:
Точно казано... ама много рано бре... :-D :drinkers: :rock:
iivanov - майстор
egomen66 написа:
Его , време е за яденье и пиенье . :partyman:
Точно казано... ама много рано бре... :-D :drinkers: :rock:
Аа , аз съм от обед . :partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
iivanov написа:
... Аа , аз съм от обед . :partyman:
Похвално!
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 93

Тема "Кой как се грижи за овощните и зеленчуковите градини" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: