• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
пет мар 22, 2019 4:05 pmiivanov написа:
Работя . И чуждата и моята работа . Ей ма , в цялата ми прелест...
Ш'сабираш топкити ми, къде ши одиш.
Страшна работа, тая пръскачка.
Давай акъл, как принципно са кастри стара ябълка!
В другата тема ща питам нещо, че градинарити ма игнорират.
iivanov - майстор
Старата ябълка е , като стара девственица - работи се бавно и внимателно . Аз лично не бих се занимавал .
ПП В смисъл , че е пипкава работа .
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пет мар 22, 2019 6:30 pmiivanov написа:
... Аз лично не бих се занимавал .
ПП В смисъл , че е пипкава работа .
:| :? :|
Andri01 - майстор
Бавно и славно !То вие младите все бързате!! :partyman:
kr1100 - майстор
ади бре тази ябълка не е ли изрязохте още - за 30 мин работа е. По-пипкавото е мазането с боя на отрезите на дебелите клони, а и отнасянето на вършинака.
А за няма и 5мин е от на 3-4-5 см от земята :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
пет мар 22, 2019 8:07 pmkr1100 написа:
ади бре тази ябълка не е ли изрязохте още - за 30 мин работа е. По-пипкавото е мазането с боя на отрезите на дебелите клони, а и отнасянето на вършинака.
А за няма и 5мин е от на 3-4-5 см от земята :-D
Не е моя, каквото можах - направих. Сега седя настрани, чакам и нервнича :-)
:lol: Миналата пролет, реших да избивам нерви с трионче и поумряла дюля и каквото стигнах рязах... това дърво като се стресна, чак ми роди дюли :-) Таз година мисля да поработя по смокинята. И смокиня ли трябва да се поразреди? Тази за втора година си оставя клоните - топли зими. Инак я сварих на издънки
gnt69 - майстор
пет мар 22, 2019 8:11 pmn_a написа:
Таз година мисля да поработя по смокинята. И смокиня ли трябва да се поразреди? Тази за втора година си оставя клоните - топли зими. Инак я сварих на издънки
Точно двугодишните пръчки раждат плод. Ако е измръзне избива отдолу има листа ама годината е нулева. Аз моите ги разреждам малко и махам късите и ниски клони които ми пречат да кося тревата. :partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
пет мар 22, 2019 11:16 pmgnt69 написа:
пет мар 22, 2019 8:11 pmn_a написа:
Таз година мисля да поработя по смокинята. И смокиня ли трябва да се поразреди? Тази за втора година си оставя клоните - топли зими. Инак я сварих на издънки
Точно двугодишните пръчки раждат плод. Ако е измръзне избива отдолу има листа ама годината е нулева. Аз моите ги разреждам малко и махам късите и ниски клони които ми пречат да кося тревата. :partyman:
Значи съм сварила по-стари издънки, щото имаше няколко смокинки.
Да разредя, значи
Kokar - специалист
Студоустойчивата смокиня Мичуринска-10, каквато най-вероятно устоява в Русе, дава плод още на едногодишни филизи.
По-дребни са и мургави...
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Тема "за Русе, кастрене на ябълка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: