Ега си и милионера дето ще станеш, като наредиш сичката продукция на сергията на пазара ! 

нед фев 03, 2019 11:51 pmn_a написа:нед фев 03, 2019 7:42 pmkr1100 написа: Пасат е. Отмиля ми. Утре вземам фиестичка и го разтиквам.Лелей ФродоАЗ страдам където има Фродова намеса Форд са отговаряли за купето , ама имат намеса със ск. кутия ,полуоскиОбаче ценатаза Форд части и аналогични на VW са доста различни и по-високи за части на Форд.
На чесъна и лука на закрито нищо не ми пречи и няма нужда от пръскане.
Обаче днес като огледах дръвцата пъпките са на разпукване.
Остана ми още 1 асма и мятам дръвцата / есента поорязох колкото можах за да си помогна/
пон фев 04, 2019 7:27 pmkr1100 написа:Колите ми винаги са супер евтини и май части не купувам. Просто следващата скапана евтина кола. Моя кола трябва да е икономична и хечбек или комби, да си влача дълги неща спокойно
Лелей ФродоАЗ страдам където има Фродова намеса Форд са отговаряли за купето , ама имат намеса със ск. кутия ,полуоскиОбаче ценатаза Форд части и аналогични на VW са доста различни и по-високи за части на Форд.
ср фев 06, 2019 8:17 pmkr1100 написа: @"Обещаха да ми потърсят орач с кон, та дано"Абе тъй е то, ама имам някакви заболяванийца и травми, та не е баш. Но си чопля мънинко. Инак, десетина години непипвано лозе. Хубава русенска жълта пръст. Идеална е за градежи
Имаш 2 ръце и 2 крака - права лопата и действие. Действащ веднага - до пролетта ще си готова с обръщането всеки ден по малко. С кон така ще ти трамбоват почвата , а и на големи бразди с огромни буци. После ще маахаш да ги разбиваш, вече е късно за есенна оран.
чет фев 07, 2019 2:35 pmkr1100 написа: Аз не копая наред. Около дръвцата - 1 ямичка с диаметър1,5 /по-голямо дърво по-голям диаметър/ за да е лесно за поливане в средата на 7и8 месеци.Четох, че не е препоръчително дърветата да се поливат непосредствено до ствола, трябва да се поливат по периферията на короната т.е. проекцията на короната върху земята.
чет фев 07, 2019 3:46 pmpreslav написа: ...
Четох, че не е препоръчително дърветата да се поливат непосредствено до ствола, трябва да се поливат по периферията на короната т.е. проекцията на короната върху земята.
чет фев 07, 2019 2:35 pmkr1100 написа: ...Именно. И то чак април месец... Ама ти все нещо чоплиш, а при нас е кал от ноември и то повечето време замръзнала... друга България
Щом е кално и с кон няма да стане орането.Щом не е обработвано дълго време е хубаво да се изоре и фрезова и се заравни.
...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: