• 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 626
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
kr1100 - майстор
[quote="Трифон П.Трифонов"
Бе градско, ти да ни живейш за да работиш? Малко айляк няма ли за тебе?
[/quote]
Има бре - всяка неделя лятото съм на поход до плажа - по 7 км в едната посока .Къде миди , къде рапани , огън, салатката с ледена ракийка и после бира. И Кокеро доволен на менюто с миди и рапани.
Сега тази зима съм в дълбоко финансово разстройство заради " златни" пирони, лекари, лекарства , физиотерапевти,памперси .. и накрая под земята. от 7,08-27.09 - само малко над 5900лв.
Не включвам моето време, транспортни разходи.
Да имах намерение да ходя на ски на Безбог пак , но...
пон фев 11, 2019 8:20 pmkr1100 написа:
...
Да имах намерение да ходя на ски на Безбог пак , но...
Яааасно. Няма са отпускаш!
Само да ти набарам аз плажа........
preslav - майстор
На здраве на всички начинаещи (и не толкова) лозари, хаирлия да е и тази гроздоберна година, който е налял 100 л. вино да налее 200, който е изпил сам 100, да не се спотайва и да сподели, че да му се връща по две!
чет фев 14, 2019 6:34 pmpreslav написа:
На здраве на всички начинаещи (и не толкова) лозари, хаирлия да е и тази гроздоберна година, който е налял 100 л. вино да налее 200, който е изпил сам 100, да не се спотайва и да сподели, че да му се връща по две!
Въх, тъс наздравица съм я пропуснал.
Ма то в шес и половина надвечер.....оправдано май.
Миналата пропуснах да наливам напитки, ма тая година шъ.
Почнах и аз полека лека лози и дръвчета , ама нали времето са влоши, та си ми е оправдание за мързела.
Помня, че до края на месеца трябва да набуча семето. До него време все ще даде да се реже и асмата.
Andri01 - майстор
"...Помня, че до края на месеца трябва да набуча семето..." :? Чувал много синоними на думата е@ние,но това не бях го чувал. Ехх,човек станал на 100г и още има да се учи :( :partyman:
пет фев 15, 2019 12:45 pmAndri01 написа:
"...Помня, че до края на месеца трябва да набуча семето..." :? Чувал много синоними на думата е@ние,но това не бях го чувал. Ехх,човек станал на 100г и още има да се учи :( :partyman:
Е , може и да не правилен термина,но ми така ми дойде. Нали с нещо бучкаш в пръстта и пускаш семенцето в дупката. Нещото се казва садило, нали така, а процеса е Правене на разсад.
Бе и да бъркам, се тая. Ши си прая разсада.
Инак, за близо 40 години опит, само едно цвете ми са хвана.
Andri01 - майстор
Че малко ли е? Едно ,ама ЦВЕТЕ! :partyman:
ky-kyy - майстор
Не знаех, че марулята била цвете :shock:
Andri01 - майстор
Я по Фнимателно,че.. :axe: и няма да има: :partyman:
  • 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91