• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 28
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
GEORGI5959 - специалист
Стара рецепта която са излзвали едно време е;Газ,Зехтин и терпентин по равно

Не бях чувал за такава рецепта но като гледам съставките ми се струва добре и задължително ще пробвам.
parketmilanov - специалист
да възвърна изчезнали снимки отпреди атаката;)
едно хитро и ефтинко решение за декинг което няма да издържи колкото скъпи дървесини нооооооо си е бюджетен вариант на местотогдетсережесалатаи0,50$ракийка :rock:
както и едни нашвариант на deckingtiles само че вместо пласмасаова основа е дървена с подпъхване всеки модул за другя.

Прикачен файл

decking tiles.jpg

Прикачен файл

дек1.jpg

Прикачен файл

дек2.jpg www.decking.bg

Прикачен файл

дек3.jpg

Прикачен файл

дек4.jpg www.decking.bg
Transporterr - специалист
Миланов, ламьо .. :)
не те ли беше срам така да обкръжиш и горкото дръвче?
хахаха-даже са 2 броя дръвчета.

Прикачен файл

decking tiles.jpg

Прикачен файл

kempastiles.jpg
Последна промяна от parketmilanov_(стар) на вт юли 12, 2011 11:44 pm, променено общо 1 път.
jekasus - майстор
parketmilanov написа:
Изображение
Направи си сам :-D
Spokoiniq - майстор
@Боби Миланов- гледам оная палуба сте я минавали с ексцентъра(поздравления за избора на Фесто-то, ако са твои, не знам дали не ти е подизпънител), въпроса ми е има ли шанс дюшеме да се обработи прилично, за да не вкарвам тежки машини?Пода е сух, посипка-картон-вата-2Хгипсфазер, не искам с лепене или без да вкарвам валова машина, за да не трамбова неравномерно.С дискова има ли същите или сходни вибрации, от които се притеснявам?(когато последна ръка шлайфаха моя с дискова не бях наоколо и не знам).Изобщо някакъв акъл в посоката на моя тип под да дадеш? Дюшеме имам предвид дъбово от турчина, или голямоформатен паркет беше по-скоро, с нут/перо.
може и с дискова може и на ръка макар че си е голяма хамалогия....
благодаря за фестото ....моичко си е макар че е не е ротекс ми върши работа за домашни начинания и доизпипване на някои обектчета
с ексцентрик шлайф ще ти е доста трудно и бавно ако ще го правиш сам .
а поне в нута и перото защо не го залепиш като не искаш за пода...пак си е вариация по темата върху 5мм подложка
после монодискова машина че по малко вибрации от тридисковата и след това си знаеш масълце или лак според вкуса и настроението :)звънни ми ако искаш по телефона ще съм по зачерпателен :)
поздрави и да покажеш снимки а ако искаш може да ти дам за проба фестото ако ти се занимава пък после куфтенцата от теб:)
още едно подиумче на едно френско кафененце.
на линка как се почиства декинг.
снимка на едни чуждоземски колеги :)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

Прикачен файл

kafene12.jpg
colyo - специалист
Здравейте. Тъй като съм зодия бухал и не мога да спя ,редовно се ровичкам в един китайски сайт за ........ всичко. Та наскоро видях в Бургас изкуствен декинг на "невероятната" цена от 160 лв/м2.
За сравнение :
http://www.diytrade.com/china/4/product ... board.html
http://www.diytrade.com/china/4/product ... cking.html
Никой друг ли не сеща да внесе такова чудо на по-човешка цена?
здравей,по повод питането за таканаречения ВПЦ -декинг, колегите от Бургас са вносители на Рехау...
което както и да го гледаме е в най-горния клас от този продукт.
тук в България не съм чувал някой да е внасял от китай така че нямам мнение но сме монтирали по -нискобюджетни впц декинги купени или внесени от клиент и разлика има и то голяма .особено след първите 12 месеца.
Апропо в България има фабрика за такъв декинг мисля че Дърволекс е марката .още нямам наблюдения макар че съм чувал добри отзиви но цената не се доближава до тези на твоите линкове.
поздрави и успехи
Б.Миланов
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 28

Тема "Градински паркет-Декинг/екстериорен паркет/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: