• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 38
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
ZMeyGorianin - майстор
:arrow: пишеш че къртика е излязал навън, след колко време след включването на устройството е излязъл ?
А-а-а не съм писал такова нещо:
След подаване на напрежение първо изкочиха червеите около коловете /после миньорите /
Това за миньорите е майтап от един виц :wink:

Аз не живея постоянно там, така че за сега държа устройството включено докато ме няма. Както съм писал в темата, ако се покрие кола с нещо изолиращо риска е минимален и само за деца, които сигурно задължително ще искат да проверят какво има там!!
Иначе бос съм обикалял покрай коловете без да подскачам :-D
iivanov - майстор
Пожелайте ми успех.

Прикачен файл

IMG_20130624_100503.jpg
wpw - специалист
УСПЕХ !
Аз като "новатор" при тези капани виждам някои разлики, но това според мен няма значение, важното е да ги лови. Само едно - според мен не е нужно телта дето ще хване гадината да е във формата на кръг, така при затваряне края на телта може да подпре някъде в дуката и няма да може да стиска гадината, което е предпоставка или да не я хване или да се измъкне. Според мен ги отреми за да станат полукръг.
iivanov - майстор
След първата снимка имаше някои интервенции точно по тази част.
wpw - специалист
След внимателен преглед днес установих, че има разлика и в задействането на капана. Там където се запъва телта, която трябва да задейства механизма. Абе май не мога да го обясня. АКо може още една снимка и дали има вече резултати?
iivanov - майстор
Има разлика в механизма, но тя е заради вида на пружината. В случая имам 2 натягащи крачета, като едното не се вижда от запънатия палец на подвижното рамо.Механизма работи леко, но има неясноти в челюстите.Би ли снимал челюстите на твоя и какъв е диаметъра в заредено положение? Какво е разстоянието до спусъка?
wpw - специалист
Снимка довечера, като ида до къщата. Разстоянивто от стискащите скоби до сусъка в заредено положение около 7-8см., като има около 1 см празен ход на телта докато задейства механизма.
gechev - специалист
Тъй като станахте много ще стартирам кампания за изкупуване на кожи от слепи кучета. Щавени и без дупки.
iivanov - майстор
Да не замисляш нова линия дамско бельо? :-D
wpw - специалист
Още една гад .....даде фира :finga: :finga: :finga: Мале, за два месеца 5 парчета, представям си ако не ги хващах, какво щеше да остане от продукцията ми в градината....
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 38

Тема "сляпо куче (spalacidae)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: