• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 47
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
stiv1961 - майстор
infomar написа:
Извинявай за тъпият въпрос, но кажи ми острата част от външната страна ли е или от вътрешната страна на мотичката, или е по центъра? Мисля, че би трЕбало да има значение :sad: а не виждам от снимката.
От вътрешната, точно преди извивката. Чукни два пъти на снимката за по- голяма яснота.
infomar
Разбрах те,там където е заострено, острата част е от ВЪТРЕШНАТА СТРАНА към фрезата. :?
Йордан - специалист
Дали защото още не е разработена,като подам газ не се форсира като мотор,даже отвреме на време прикюфка,дали ще се оправи или е от центровка,свещ или нещо друго.
stiv1961 - майстор
Да не прозвуча като глупак ама на карбуратора има една клапа, която трябва да е в положение ON. Да не би от там да ти е проблема :?
iivanov - майстор
Не знам дали ви го пише в инструкциите,ама на тези двигателчета по-кротко се работи с газта.Подаването и отнемането трябва да са плавни.
nikolaizl - напреднал
Според мен не връщаш смукача и за това се дави.
Йордан - специалист
nikolaizl написа:
Като я запаля -връщам смукача в средно положение и след това напълно го отварям.
nikolaizl - напреднал
Йордан написа:
nikolaizl написа:
Като я запаля -връщам смукача в средно положение и след това напълно го отварям.
Последна промяна от nikolaizl на ср мар 27, 2013 12:40 am, променено общо 1 път.
nikolaizl - напреднал
Йордан написа:
nikolaizl написа:
След като запалиш веднага втръщаш до край смукача,аз поне така правя вече повече от две години и нямам никакъв проблем.
infomar
nikolaizl написа:
....Като я запаля -връщам смукача в средно положение и след това напълно го отварям.
След като запалиш веднага втръщаш до край смукача,аз поне така правя вече повече от две години и нямам никакъв проблем.[/quote]
А аз така.
Провери си жилото дали отваря до края клапата или не е настроено.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 47

Тема "Мнението ми за мото-фреза Gardenia ZS 500 b-3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: