• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 15
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Доматито е безмустачно, как всъщност става?
kuger - майстор
nikolson написа:
kuger написа:
Хайде обратно в темата, нищо не казвате за "конструкцията ми" :sad:
Конструкция като конструкция. Ама много красиво с тия дървета отстрани.
И тия домати колци кога?
Красиво става с дърветата, но правят сянка на зеленчука, а не мога да си представя двор без дръвчета.
Колците чакат реда си, фи 10х1800, къдраво. Лошото е, че ми се отваря проблем, част от доматите имат петна по листата, а в момента са във фаза цъфтеж, чудя се с какво да пръскам :? Има една друга тема, там доста добре са споделили колегите за болести и илачи. Ще чета яко. Миналата година благодарение на hidrazin и неговите съвети спасих доматите.
А колко малко ми е дворчето, а искам да имам от всичко :shock:
kaishew - специалист
Прихващат се с черните скоби,виждат се на снимките.
hidrazin - майстор
kuger написа:
... Миналата година благодарение на hidrazin и неговите съвети спасих доматите...
:? Абе нямам спомен но щом е свършило работа - добре. Да не говориш за чернилката?
:partyman:
vlax - майстор
kaishew написа:
Да покажа как ползвам мрежата за всички култури.
Мен ме интересува как ползуваш мрежата от първата снимка за боб.
Защо не ползуваш цялата височина на мрежата, а я завиваш надолу?Този боб преде ли?
За втора година сея зелен боб, който преде.Миналата година сложих едни изгнили колове,които зимата отидоха в печката.Тъй като сега все още нямам колове ,обмислям да сложа мрежа от краставици,но да поставя мрежата изправена с цялата си височина,както е при краставиците.
kuger - майстор
hidrazin написа:
kuger написа:
... Миналата година благодарение на hidrazin и неговите съвети спасих доматите...
:? Абе нямам спомен но щом е свършило работа - добре. Да не говориш за чернилката?
:partyman:
Стеблата ставаха кафяви, после черни и трошливи като съчки, листата също. Върху самия домат съм забравил какво ставаше. Но целия корен ставаше фира.
Krass - майстор
Мен ме интересува как ползуваш мрежата от първата снимка за боб.
Къде видя боб :?
crez - майстор
За колове използвам електрозаварени тръби ф 12х1.2 Цена 5.04 лв. за 6м. срязани на 3 х 2м. защитавам ги с грунт, леко и стабилно. За привързване купих това http://www.valerii.com/Presentations/?NewsId=67 , родих се, няма парцали,сезали и т.н Връзвам,лозе, домати, овошки и всичко останало. Пресметнато като цяло се изкупува бързо, консумативите не са скъпи, но е лесно.
Stefan_62 - майстор
Ето аз как съм поставил мрежата, миналата година я използвах за боб дето влече и само го провирах през квадратите и той си се прихващаше с мустаците /абе също както при краставиците/. Тази година по нея ще има краставици.
ИзображениеИзображение
ZMeyGorianin - майстор
Мрежата постоянно ли стои или я прибираш през зимата? На място ли се чисти?
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 15

Тема "Моята градина (Въпроси за зеленчуци,овошки и други)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: