• 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Гост - специалист
Не го поливай. Вади го и сплитай http://woman.hotnews.bg/n/dekoratsiya-z ... .4526.html
Andri01 - майстор
Дайте акълмалко: краставиците кога започват да нагорчават? От ПРЕполиване или от лепса на вода? поливам ги всеки ден-капково,по около 15мин. май им идва множко?? :?
gnt69 - майстор
Аз знам че краставиците започват да горчат от неполиване. Може би им трябва повече вода.
Andri01 - майстор
Не е проблем ,ще увелича времето:) Мерси.
Krass - майстор
Те корнишоните, като ги напсуваш и почват да горчат. :)
kr1100 - майстор
Andri01 написа:
поливам ги всеки ден-капково,по около 15мин. май им идва множко?? :?
Mного е малко. Хидразин ме посъветва миналата година да пусна 2 успоредни маркуча / капкоотделители през 20 см/ за краставиците.

Кратавиците та краставиците - ама кой ми ги гризе ?? :?: Днес мернах 1 котка = ще я дебна за отстрел, но и хванах и имигрант с подвижна къща / 25-28 см диаметър коруба/., но пък не вярвам да се катери по мрежата на 1 педя височина :? Оставих му плитка купичка вода и насъбрани ябълки за занимавка.
Офф другото ми домашно добиче не съм го мяркал вече над 20 дни малко смоче 1,20-1,30 м дълго.Подхранвах го с прясно мляко.
kuger - майстор
kr1100 написа:
Andri01 написа:
поливам ги всеки ден-капково,по около 15мин. май им идва множко?? :?
Mного е малко. Хидразин ме посъветва миналата година да пусна 2 успоредни маркуча / капкоотделители през 20 см/ за краставиците.

Кратавиците та краставиците - ама кой ми ги гризе ?? :?: Днес мернах 1 котка = ще я дебна за отстрел, но и хванах и имигрант с подвижна къща / 25-28 см диаметър коруба/., но пък не вярвам да се катери по мрежата на 1 педя височина :? Оставих му плитка купичка вода и насъбрани ябълки за занимавка.
Офф другото ми домашно добиче не съм го мяркал вече над 20 дни малко смоче 1,20-1,30 м дълго.Подхранвах го с прясно мляко.
Включи в каталога и бодлив "домашен" любимец :) Куче ако имаш, и него.
kr1100 - майстор
kuger написа:
Включи в каталога и бодлив "домашен" любимец :) Куче ако имаш, и него.
A имам си марка " кокер шпаньол" , модел ' английски", цвят 'златист'

Прикачен файл

IMG_3769m.jpg
Krass - майстор
Да се похваля и аз
Прикачен файл:
Kompir.jpg
kr1100 - майстор
В средата на 7 и 8 месец на всяко дръвце в чашата около него "скромна" поливка от по 10 мин.
Измерен дебит :? 40л/мин . На асмичките по 5 мин само.

УжасТ -закъснявам с "чорапирането" и на грозде и на круши.Хвъркатите подметнаха и смокинята.
Офф тази година черното грозде ,което берях седмица преди Коледа вече взе да сладни леко , а миналата година беше ужасен киселок
Преди 2 седмици напръсках гроздето с Топсим М70. А времето се задържа горещо и без капка дъжд.
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93

Тема "Кой как се грижи за овощните и зеленчуковите градини" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: