Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Армагедон - специалист
Здравейте :o :o
през 2004г посадих около 110 различни плодни дръвчета, направих им и капково напояване, купих си и мотоблок за да се боря с плевелите.Вложил съм грубо към 8 000. Кяра ми е до сега че трета година си правя компотите (комшиите и приятелите също да са живи и здрави :o :o ), искам да сложа и 3 - 4 нара , въпроса ми е да ли ще виреят в пловдивският регион ??????
peterdimov - специалист
Моя леля живее в Първомай и беше пробвала да гледа нар,но май не се получи.По на юг става,имам познати в Ивайловград,които имат мандаринови дръвчета,но в пловдивско май е хладно за подобни култури
maestroone - напреднал
Аз много не разбирам от овошки,но мисля,че няма да имаш проблеми.В Асеновград ,нар вирее-зависи от почвата.
Стефан - майстор
Със сигурност в Белащица нар има. И той е в двора на вуйчото на Тани. Съжалявам, че не си носех фотоапарата, за да съм достоверен. Може Тани да направи снимка, ако посети отново вуйчо си.
Deo-x - специалист
Da,може да садиш спокойно нар без проблеми.Комчиите ми ги имат отдавна и всяка год. редовно плододават плодове без наличие на измръзване на клоните и пъпките.Засади ги смело :wink:
Градинар - специалист
Важно е да го засадиш на пролет, не на есен, че да има един вегетативен сезон на новото си място. Така ще се е прихванало със сигурност и ще е по-здраво за през зимата, съответно и по-издражливо. Добре е също така да е на по закътано място.
Но като общо в пловдивският регион не би трябвало да има никакъв проблем.
Сади смело!
Армагедон - специалист
Благодаря за мненията , напролет живот издраве ........ :o :o

Тема "Нар в пловдивския регион?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: