Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
il_ft_emo - специалист
прикачам снимка за да я видите но кажете нещо повече за нея къде е най добре да се държи и да се полива и тори и т.н. :-D

Прикачен файл

CIMG4162.JPG
CIMG4162.JPG (228.17 KиБ) Видяна 7046 пъти

Прикачен файл

CIMG4163.JPG
CIMG4163.JPG (227.04 KиБ) Видяна 7046 пъти
iveliks - специалист
за мястото на отглеждане може и вътре но е по-добре навън това ,че е мини роза не я отличава много относно отглеждането от останалите видове рози не се притеснявай гледай си я като нормално цвете и да те радва с много цветове който ще получиш ако след като прецъфти цвета го премахнеш и след около 2 седмици на негово място изкарва нов цвят.Успех
roza64 - помощник
аз си купех миналата година мини роза и я засадих в градината, тя полудя и цъфтя цяло лята чак до късно есента.Така че,ако имаш двор я насади там,ще останеш очарована от цветето,казаха ми,че макар да е мини роза и е за саксия много често загива в саксията а на двора и е по-добре и аз се уверех за двора,но за саксията не съм сигурна какво ще стане.
Johny - майстор
На първата снимка е розичка, която засадих миналата пролет. Презимува успешно и сега я чакам да цъфне. Другите 2 ги купих от Кауфланд преди 2-3 седмици.

Прикачен файл

P4231749-2.jpg
P4231749-2.jpg (84.77 KиБ) Видяна 6858 пъти

Прикачен файл

P4231750.jpg
P4231750.jpg (87.08 KиБ) Видяна 6858 пъти

Прикачен файл

P4231751.jpg
P4231751.jpg (89.21 KиБ) Видяна 6858 пъти
il_ft_emo - специалист
благодаря ви много :roll:
il_ft_emo - специалист
ами къто порасне я насадя в поголяма саксия да ли ще се развие всеедно е в земя?или ше умре :?
ArturDent - Почти Безобиден
Johny, голям късмет.... при мен, 15:0 за розите - всички умрели.
Johny - майстор
Вземи от Кауфланд. Може да зареждат от по-добро място.

il_ft_emo - Няма причина да не расте. По-голяма саксия от тази в магазина, но не много голяма, защото няма да е красиво.

Тема "мини роза" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: