• 1
  • 2
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Dain - специалист
Поканен си в нашия двор да садиш на воля,и за твойте разсади ще намеря място :-D .

Прикачен файл

DSC00034.jpg
11.05.2010.-19,35 часа,малко преди да завали
DSC00034.jpg (169.76 KиБ) Видяна 3755 пъти
единак - специалист
Ц, не е маниак, ми е професионалист. В криминална хроника скоро ще се чете за него... Дори на едната от снимките има уличаващо пособие. Сигурно си мисли, че сподобни постове ще може евентуално да докаже любовта си към доматите, хаха.
stiv1961 - майстор
Тук ми мирише или на ГМО или Айнщайн в градинарството :cry:
Dain,това е супер градина :alien:
rum_sz - специалист
Кво става тука бре ,техника за много пари за 5 кг, домати :) Бъдещият Франкенщайн на зеленчуците, :?
Mega - специалист
... Почвам да се плаша ;)
pavkatay - майстор
аз мисля,че колегата е като затворниците,които не са виждали скоро жена, но стените на килиите са окичени с голи мацки. на него му требва един голям двор да си развърти таланта. интересно ми е да видя снимки от банята и тоалетната :-D
иначе =D> :)
filmatoplo - майстор
Когато прецъвтят ягодите на тяхно место се бучат Мериджеймите. :wink: А може да се направи кръстоска -хапваш ягода и сънуваш -розови слончета. :) Данеби твой приятел да ти е оставил апаратурата на съхранение докато е на почивка , и да те е метнал че е за ягоди и домати :lol: В интерес на истината преди 30 години попаднах на едно списание -японец отглежда домати без почва а във физиологичен разтвор , растението домат беше като дърво и отрупано с плод :wink:
Mega - специалист
За съжаление по света от години отглеждат зеленчуците без почва, в разтвори с потпени корени. За това ядем пластмасови зеленчуци!
  • 1
  • 2

Тема "Биволско сърце и ягоди в гаража и на балкона" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: