Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
boltik - специалист
Здравейте градинари.Знае ли някой окъде е това домати?Има вкус като бългърското.Тези които живеят или са живяли в дападна Европа знаят каква е разликата м/у бългърско и да речем испанското или холанското домати.По ппашките съдя че престига от много-далеч.А ето и самото въпросно домати:(сравнение м/у двата вида)

Изображение
mumar - специалист
Мога да помогна само с този материал- прилича ми на цигански модел, но не съм го го доразгледала внимателно!
http://www.gradinarstvo.hit.bg/domati.html
Друго си е да откъснеш от градинката българско доматче и да заръфаш още там в лехата
Elinka - специалист
За мен това са черита. Гледала съм и червени, и черни, и жълти в градината. Вкусни са си, но са по-скоро за украси. Аз ги слагах цели в буркани, че бяха много . Има и едни домати, черни , като тези на снимката, но с нормални размери. Много са вкусни.Имат малко различен вкус от червените домати, някак сладки. Голяма част от семената ми бяха холандски и американски / изпратени от вън, не купени от тук/. Ама като си ги посадиш в БГ си имат вкус. Въобще нещо в земята на БГ ще да е относно вкуса. :)
boltik - специалист
Здравейте.Някои има ли такъв вид домати?

Прикачен файл

DSCN1060.JPG
Iliev Labs - специалист
boltik, ти май залиташ към ГМО-тата :)
boltik - специалист
На пликът пише семо от семе.Име на фирмата.
boltik - специалист
Моята градинка.

Прикачен файл

БГ ДОМАТ.JPG

Прикачен файл

ТЕРАСНО ДОМАТИ.JPG

Прикачен файл

КРАСТАВИЧКИ.JPG

Тема "Домати?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: