Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
vasokeco - напреднал
в практис е 150лева кажете моля да рискувам ли
velsi - Почетен майстор
Щом имаш излишни 150 лева, които да хвърлиш на вятъра...
kretio74 - специалист
Зависи за какво е ползваш. един приятел си купи от пътните търговци някакъв гаражен ментак който имаше надпис "STILL" куче марка та дрънка и вече 2 г. си реже с него по 2-3 кубика дърва за зимата смени му само пусковият механизъм и това е. за 150 лв. бих рискувал.
teon - специалист
Гледам в рекламната брошура на Carrefour до 25 септ. дават на промоция бензинова резачка AKITA-2200W за 119 лв.Не че тя ще е по-стока, но ако си решил да купуваш и ти е на път, може да видиш и нея.
Kumay - майстор
velsi написа:
Щом имаш излишни 150 лева, които да хвърлиш на вятъра...
:2thumbs:
В друга, подобна тема писах, че за 36лв много бира може да се вземе!
А за 150 и колко пържолиии!!! :?
MamaMy - майстор
Последно резачката бензинова или електрическа е, че с тия ватове :?
mcm - специалист
И електрическата и бензиновата не си заслужават, на пръв поглед шината и веригата не са орегон, както при първите им модели, предполагам щом са спестили от шина и верига, кой знае от какво още са спестили вътре. Аз оглеждах бензиновата в бриголаж, на пръв поглед голяма, груба, метала на цилиндъра е някак особено изглеждащ, отказах се да купувам. Реших да стисна зъби за нещо по добро - щил или хуксварна.
vasokeco - напреднал
mcm написа:
И електрическата и бензиновата не си заслужават, на пръв поглед шината и веригата не са орегон, както при първите им модели, предполагам щом са спестили от шина и верига, кой знае от какво още са спестили вътре. Аз оглеждах бензиновата в бриголаж, на пръв поглед голяма, груба, метала на цилиндъра е някак особено изглеждащ, отказах се да купувам. Реших да стисна зъби за нещо по добро - щил или хуксварна.
ми да ти кажа взех електри4еска raider 2000w. и аряза вси4ки дървета без проблем като имаше и доста дебели и съм ги нарязал на пар4ета 30см.а и за 99 лева съм супер доволен :supz:

Тема "бензинова резачка raider gcs 07 1800w" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: