• 1
  • 2
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
efendi - специалист
колеги някой може ли да ми даде долу-горе информация за ето тази помпа, относно разхода и на гориво: http://www.genatapowerequipment.com/pro ... .asp?id=42
говоря за точно този модел, но по принцип помпа със същите параметри и показатели, колко бензин би изгорила за 1 час работа плътно? днес си взех същата която е на снимката, а от таблицата е първата модела е - GTWP50-35G.
joro39 - специалист
По принцип колега, всичко зависи колко е натоварена самата помпа тоес от каква дълпочина вадиш водата и на каква я качваш.
efendi - специалист
ще я качвам от 5 метра макс. а като се качи горе е вече равно и само надолу, т.е. няма повече изкачване, само докато я дърпам от кладенеца.
puh4 - специалист
Що не я пробваш?
efendi - специалист
е сега не мога тъй като съм с гипсирана ръка, просто исках да знам долу горе за какво става въпрос.
LazarGanev - "Велик майстор"
Ами то си пише, че моторчето е 4.5кВт (ако съм запомнил правилно). Идея си нямам колко е максималния часов разход на такова моторче, но можеш да се разтършуваш. Разбира се, разходът ще е по-малък, защото не качваш на максимална височина.
efendi - специалист
значи грешката е моя, помпата е същата като тази, само,че е 3.8 киловата. ще се разтършувам повечко да видя какво ще намеря.
puh4 - специалист
efendi написа:
е сега не мога тъй като съм с гипсирана ръка, просто исках да знам долу горе за какво става въпрос.
Ясно и скорошно прощаване с гипса, а относно разхода едва ли ще е голям.
efendi - специалист
puh4 написа:
efendi написа:
Ясно и скорошно прощаване с гипса, а относно разхода едва ли ще е голям.
благодаря колега, е разхода все пак колкото топкова, най важното да ми върши работа и да работи както трябва, страшен звук вади инъче.
Чаро - Акълия
От къде ще смуче това?
Разхода и би трябвало да зависи от количеството вода, което изпомпва. Ако го намаляваш трябва да икономисва гориво. Така до едно ниво и от там пак малко нагоре и така... Ще разбереш :)
  • 1
  • 2

Тема "питане за разход на гориво относно водна помпа...?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: