• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
caspar - помощник
ИМАМ ЖЕЛАНИЕ ДА СИ ЗАСАДЯ ВЕ4НО ЗЕЛЕН ЖИВ ПЛЕТ С ЦЕЛ ОГРАДА(1.80-2.20)АКО МОЖЕ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ ПОДХОДЯЩИ ВИДОВЕ И ИНФО ЗА ГРИЖИТЕ ИМ (НО ДА СА НАИ БАРЗО РАСТЯЩИ И ДА ГИ ИМА У НАС)БЛАГОДАРЯ АКО МОЖЕ И НЯКОЯ СНИМ4ИЦА СУПЕР
doc_bg - напреднал
Аризонски кипарис - струва 3 лв. бр., расте около 1 м. годишно и не изисква никакви грижи освен подрязване и няколко поливания през първото лято. В момента не разполагам със снимки, но ще ти кача от моя плет- вече е около 2 м, а е само на 2,5 год. Растенията се поставят в един ред на разстояние 30-50см.
caspar - помощник
благодариа много ако намериш на4ин да направиш снимки ще е варха а от каде си го взе има ли други названия изисква ли някаква конструкция или си расте като драв4е колко беше високо като го купи
Темата ме заинтересува :) . Искам да попитам специално този плет може ли да се засее във сандъче със обем-10-12 литра? Благодаря предварително :) .
caspar - помощник
нямам представа и аз чакам снимки и някои отговорчета
Красиво иглолистно дърво със синьозелена корона и малки синкави шишарки.
Произхожда от южните райони на Северна Америка, но успешно е култивиран и в райони с по-суров климат. Значително по-издръжлив на застудяване от средиземноморския кипарис.
Предпочита слънчеви и по-заветни места.
Достига на височина 20 м и живее над 100 години.
Подходящ за засаждане както като единичен екземпляр, така и на групи.

Прикачен файл

arizonski_s.jpg
arizonski_s.jpg (17.75 KиБ) Видяна 41079 пъти
prascho - майстор
по-кое време на годината се засажда въпросния аризонски кипарис?
kocetoo - специалист
Къде се купува този кипарис за 3лв. и как мислите по-добре ли е от Туя?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13

Тема "Вечно зелен жив плет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: