• 1
  • 2
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Стефко - специалист
Време е да се замислим http://rasper-bg.com/?p=565
манихеин - специалист
Нещо май ти изостава часовника, Стефко! Ама пък, прав си да пускаш тази връзка - може да има хора съвсем без часовник.
VLADO66 - майстор
Имам алергия към натриевия глутамат и докато открия от какво е ми побеля косата.Просветна ми след една вечеря в китайски ресторант след която щях да пукна.Сега влизам в магазина като в библиотека-другите пазаруват аз чета опаковки.
iivanov - майстор
Какво по-естествено от свински кебап с праз и червено вино?Всъщност,какво общо има темата с градинката ми и градинарството?
Стефко - специалист
Нека всеки да разсъждава така, както си иска. За голямо съжаление аз много късно осъзнах това. Вече съм почти на 60. Докато човек е млад, не мисли много за болести. И аз бях така. За това се опитвам да провокирам вашето внимание да се замислите, докато е време. Съвсем сериозен съм, за разлика от шегите ми в другите теми. Със здравето шега не трябва да има. Няма да живеем вечно, но все пак.....Преди много години имаше един филм - "Крилце или кълка", с Луи дьо Финес. Съветвам Ви да го гледате, и си направите собствените изводи. Е, тая фантастика от онова време вече е факт. За голямо съжаление.

Имам първа братовчедка, фармацевт от повече от 35 г. И тя ми казва да избягвам химичната индустрия от лекарства, а да се насоча към традиционната медицина с билки. И да се опитам да се храня здравословно. С естествени храни. Убеден съм, че е права.
ZMeyGorianin - майстор
Стефко, НАБОРЕ /малко си по-дРът от мен/-аз постепенно преминавам на "самозадоволяване"-т.е. започвам сам да си правя храната! И не защото досега съм се тъпкал с Менделеевата таблица, а защото ми писна да ям безвкусици! То се е видяло, че пенсионната реформа няма да ми разреши да се оттегля с "достойнство" за заслужена почивка, ами поне съм решил сам да си я дам след 4-5 години /да съм жив и здрав/! Та още от сега съм заформил подходящи условия-купих си селска къща и започнах полека да си набавям всичко без ел. крушки, сол и захар!
kuger - майстор
Закъсняли сте, аз от преди пет години намерих обратния път, само в дните, когато не може да се работи навън съм си в града.
LazarGanev - "Велик майстор"
VLADO66 написа:
Сега влизам в магазина като в библиотека-другите пазаруват аз чета опаковки.
Интересни произведения си намерил за четене. Кажи поне разбра ли кой е главния герой :-D
VLADO66 - майстор
Въпреки че живея почти на село и си гледам зеленчуците имам чувството че ако живея в Люлин файдата ще е същата и причината е ежедневния стрес който убива.Лека го знам-в комплект с 10-15 кошера и айде на вилата форевър,ама трябва и шестичка от тотото че едни гърла имам вкъщи отворени :-D
iivanov - майстор
VLADO66 написа:
гърла имам вкъщи :-D
Къде е удaрението нa"гърлa"?
  • 1
  • 2

Тема "Пътя назад към село" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: