Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
gvladkov - специалист
Здравейте,и Аз затревих двора и съм се замислил за поливна система.Нуждая се от проект и за храсти.Моля за помощ.Не съм никак вещ в тази насока,даже съм направо незнаещ. :? Ще съм много Благодарен за ''помощ от публиката'' :prayer: .Ето и схема на двора:
Прикачен файл:
ozelenqvane.jpeg
Долу в ляво,жената иска да си засади подправки,Но е сянка от къщата.Останалия двор е слънчев.
Ще ми се да копна една сонда до шахтата на басейна.Водата на чешмата ми е 4,5 атмосфери.

На отзовалите се Благодаря предварително. :partyman:
marmoz - специалист
gvladkov всички които продават материали за поливни системи /изклуча веригите ......от рода на Практикер,Бриколаж..../ изготвят и проект /безплатен/ за това че закопуваш от тях,иначе ако си решил сам да направиш всичко от проектитането до монтажа,моят съвет е да прескокнеш проектирането и оразмеряването ...... :) ,може да ти помогнем и аз и доста колеги в форума,лошото е че нещо време не остава :) ,ако има по конкретни въпроси,по-частни /специфични проблеми и др...../ сас сигурност ще помагаме :)
hidrazin - майстор
Така е. И само един малък съвет - този който ще ти проектира системата е добре да дойде на място и да види ако искаш наистина да работи добре. Хората като чертаят винаги пропускат някои важни подробности или някой бъдещ замисъл. Това спестява бъдещо разкопаване на готовата градина и куп неприятности.
Пък тези дето ти продават материалите за поливните системи ще ти направят безплатен проект който ще е ... като за без пари. :wink: Ако някъде излезе успешен е случайност.
:partyman:

Тема "Авт.поливна система-проект." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: