• 1
  • 2
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
nv952 - майстор
Здравейте приятели,ще пише кратко защото пиша с голяма мъка.
Въпроса е за туя в Бургас от къде да взема свястна която да се хване.Гледах в форума един колега обясняваше за разликите между източна и западна но загубих темата.Намерих и ЛИГУСТРУМ ОВАЛИФОЛИУМ (LOGUSTRUM OVALIFOLIUM) Изображение и изглежда добре но в баумакс ги гледах днеска но ми се видяха много кльощави.В мола имаше едни туи които много ми харесаха но незнам какви са.Изображение
кое ще е по добре за моята ограда Изображение
thinkpad - майстор
Виж, не знам за хубава, ама в Бургасцвет до Сл.Бряг или както там беше и наоколо продаваха. Малко след кръговото за Равда имаше. Ама цените на по-големите дървета са солени, а малки нещо не се намираха последно време. За самият Бургас - не се сещам.
nv952 - майстор
Размера на дървото не е проблем,но искам като порасне да стане като на снимката.А относно разсадника и аз знам един в Созопол ама нещо не ми се кара до там.Ако пустия бензин беше евтин до ся да съм отишъл.
thinkpad - майстор
Аз бях вземал едни точно покрай Сл.Бряг. Големите са бая по-скъпи от дребните.
nv952 - майстор
По колко ги взе защото в баумакс са 6 лв броя.
kuger - майстор
Между Ромпетрол и Джъмбо има голям разсадник.
nv952 - майстор
Този вече може да го потърся.Благодаря колега.
Колега нещо не го намирам на гооле мапс. За ромпетрол и джъмбо които са по посока от софия по автомагистралата ли говориш?
teon - специалист
...от Джъмбо в посока Бургас, на 50-100м преди Ромпетрол...виж по градинските центрове на Баумакс,Практикер и Бриколаж...има и на Метро(отвън)...имаше и градински център непосредствено след бензиностанция Петрол в посока сервиз Пежо(к-с'Изгрев')...
kuger - майстор
От Бургас, в посока Лукойл, преди разклона за Долно Езерово пак има разсадник.
barborino - специалист
Колега,вземи туя от разсадник. Не от веригите. :-D
  • 1
  • 2

Тема "Туя в Бургас, къде" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: