Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Здравейте, с големи усилия,време,средства и много труд със семейството си завършихме работата по къщата ни. Вече чакаме летния сезон да си ползваме басейна. Първо идеята бе да направим къща за гости,но след всичкия труд и събитията покрай пандемията и руската инвазия си казахме,че е по-добре да я ползваме за нас. Какво ми е необходимо за дезинфекция, с какви препарати е хубаво да се прави,моля за мнение и съвети. Благодаря.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Гугъл - басейн - препарати...
Литри? Помпа? Филтри?

Изображение
ср мар 16, 2022 4:16 pmn_a написа:
Гугъл - басейн - препарати...
Литри? Помпа? Филтри?

Изображение
Ей това е,къде си Мич :finga:
radius - майстор
Аз не сФанах кво общо има руската инвазия или да си кажеш ?!
ср мар 16, 2022 3:13 pmkrasi87zv написа:
Здравейте, с големи усилия,време,средства и много труд със семейството си завършихме работата по къщата ни. Вече чакаме летния сезон да си ползваме басейна. Първо идеята бе да направим къща за гости,но след всичкия труд и събитията покрай пандемията и руската инвазия си казахме,че е по-добре да я ползваме за нас. Какво ми е необходимо за дезинфекция, с какви препарати е хубаво да се прави,моля за мнение и съвети. Благодаря.
Аз басейн няма ,но работех като спасител в един хотел и видях,че си иска разбиране и работа за да е чисто и безопасно. Мой познат с басейн знам,че си поръчва от newfresh.org,че там има препарати и каквото ти е необходимо, може там да питаш кое ще ти трябва точно.Ако ли не ходи си на плаж с някое гадже и оставай басейна някой друг да се занимава. :-D

Тема "Дезинфекция на басейна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: