Е да , ама цената беше хубава , нали ? Сигурно и промо е имало . 

Dragula написа:Богатите хора обичате да говорите на ангро и приказките ви "тежат" колкото покупкитеplamen6703 написа:Коя моторна коса на "Щил" е дълга 3 метра, че точно такава търсяПоредният злобар.
А коя моторна коса влиза в багажник без да се разглабя, или да сваляш седалки и прочие?
Нема нужда да е точно три метра като вратовръзката ти
И в допълнение - богатите хора като се прецакаме, не ореваваме орталъка, а предупреждаваме другите, пием една студена вода и си поправяме грешката срещу 600 лева....примерно.
Dragula написа: Аре, нема нужда от сарказъм.Райдер предлагат стотици продукти. Нямаше да е зле ако посочите точния модел на машинката, след като държите да предупредите за качеството й. Без това посочване изявата Ви е насочена към марката въобще, което не е коректно.
Предупреждавам и някой друг дето не знае да не се опари.
Dragula написа:Невежеството не е оправдание . По форумите има достатъчно изписано за тези машини , за плюсовете и недостатъците . За да си ползвател на такава машина определено трябва да си със сръчни ръце , за да оправяш някои изненадващо появили се проблеми по време на експлоатация . Във форума има такива , които ползват с успех подобни машинки , но те влизат в графата "златни ръце" . Ако си като мен в графата " наврени отзад " , определено трябва да избягваш подобна техника .
Да не съм учил за селскостопански инженер.
Следващата ще е на друга цена - тази я взех главно, защото се разглобява на две части, а три метра Stihl не ми се мъкнат на покрива на джипа.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: