• 1
  • 2
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
smok
Здравейте всички форумци!
Интересува ме,знае ли някой от Вас,къде в България се предлагат на най -изгодни цени кипариси.Зная че има най-различни видове но аз ги харесвам всичките!Интересувам се и как се отглеждат за по-бърз растеж!? :?
batman - специалист
Вижте тук: http://a45947.obiavi.portal.bg/
Допълнително можете да се обадите и да получите информация за различните растения. При поискване ще Ви бъде изпратена ценова листа в електронен вид.
Аз си закупих кипариси м.ноември 2008г от Асеновград на височина около 40см по 2лв за бройка. За съжаление през тази зима ми оцеляха само 5 от 20 бр.
iveliks - специалист
mama_nasi
дали според теб няма нещо общо със изсъхването на разстениятатти подозрително ниската цена .
evdoki - специалист
аз си ги размножавам и то успешно
hankrum - помощник
познавам човек който се занимава с развъждане и продажба на аризонски и др. видове кипариси. Има много красиви големи дравчета на сносни цени! \:D/
evdoki - специалист
може да събираш семена през есента/октомври или ноември/ държат се на хладно цяла зима и ранна пролет просто ги засяваш. аз ги покривам с касетка за да не ходят животинки по тях и да ги унищожават. но опита показа че от клонче растежа е по-бърз и по-добре оформено дръвче. успех.
ArturDent - Почти Безобиден
evdoki написа:
може да събираш семена през есента/октомври или ноември/ ......
Май вече наистина можете да събирате семена....
Като гледам развитието на темата - начало 2006, един отговор 2007, два през 2009.... и сега.
Да имаше и снимки как растат дръвчетата...
Jason - специалист
Близо до Казанлък има държавен разсадник, където стоката и цените са супер.
Пример: есента закупих 15бр. аризонски кипарис на 12лв. с ДДС-то.
Има и всякакви други джуджавки.
Jason - специалист
Височина на кипариса между 1метър и 1.20
  • 1
  • 2

Тема "Кипариси" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: