Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
bundy - помощник
Здравейте, взех един акумулаторен тример на парксайд Performance PPFSA 40-Li B2 и на 5-тата минута с металният нож ударих едно метално колче в тревата и тримера спря, сега не иска да тръгне, махах батерии пусках ресет от lidl smart приложението нищо не става свети и не завърта. Валът се върти на ръка, по ножа няма нищо- то направо сряза колчето. Дали има някаква защита това нещо и как се изключва ? Отварях го платката е полята с черна смола и нищо не може да се види...
Ал_ - специалист
Малко ще изглежда като “говори си сам” :-D :-D :-D :partyman:
Два diy варианта ми хрумват - застопорява се ножа, и се ползва на принципа на ръчната коса. Или един ремък, вързан за вала и двата крака, и танго с тримера - две напред, едно назад, или май беше обратно :?
Или се правиш на ударен, и се пробваш да я върнеш откъдето си я взел
bundy - помощник
е то това е проблема, че я взех от приятел да си доокося, докато ми дойде карбуратора за моята моторна...
Ал_ - специалист
Така и така май-май ще купуваш нова, провери поне дали е гаранционна, и ако не е - отваряй да търсиш проблема. Макар че и да го откриеш - части я има, я не
Изображение

Майтапите ли се, вие двамата?!
hidrazin - майстор
вт апр 22, 2025 10:22 pmbundy написа:
е то това е проблема, че я взех от приятел да си доокося,
Много по-здрави на Кели Бънди... :rock:

Изображение

:partyman:
grizan1980 - специалист
Аз по този ударих същия тример в един камък..... резултат плачевен, едни искри изкочиха и почти се запали ..... Та директно в магазина и си взех парите.... после взех една бензинова коса .....
емовлаха - специалист
Пазете си техниката от такива срещи, че дори и бензинова да е
chapara - майстор
Пет диска чисто нови имам, дошли с машините. И се досещате защо са нови😉 Никога няма да сложа текива на косачка. Ще въртя към яки глави и дебели усилени корди.
А това със взимане на инструмент на заем е класика. Винаги се чупи в твоите ръце и подновяваш техниката на приятеля😄 или си разваляте отношенията😉 За тва и тесла не взимам, но и не давам!
Сега така и не докоси, сами си образува нерви.
Извода е за теб.

Тема "акумулаторен тример удар с метален нож" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: