• 1
  • 2
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
TRANSPORTIOR
Здравейте кажете сорт домати много едри във велико търново съм виждал едни домата наистина огромни и много вкусни бях си взел houmstet но те стана едни дребнички ужас сега си сея само супер гигант
Стефан - майстор
Емо, познах те по граматиката!!! :lцl:
velsi - Почетен майстор
Да има такива домати, но нямам представа от сортове. Ще се опитам да разбера.
Osiris - специалист
ако са за салата си насей биволско сърце :?
emil_v r - майстор
Стефан написа:
Емо, познах те по граматиката!!! :lцl:
Не , сега идвам тук, но мн. се радвам че има и др. кат мен :-D . Човекът не знае ,че тва са ГМ -- генномодифицирани домати . Вероятно е взел семе от хубавите домати от първата година . Те нямат поколение ,те са заключени . Целтта са парите :-D , трябва да си купуваш семе всяка година . ГМ организмите са нашето кошмарно бъдеще ма да не ти пука . Тия храни са леко канцерогенни ,ха ха ха . Маитап еии!
Стефан - майстор
Емо, ти не знаеш ли, че в Козлодуй най-малкия домат тежи 2 кг? И затова докарват на пазара от борсите по-дребни, за разнообразие!!!
Duke_BG - специалист
Стефан написа:
Емо, ти не знаеш ли, че в Козлодуй най-малкия домат тежи 2 кг? И затова докарват на пазара от борсите по-дребни, за разнообразие!!!
бе те и комарите там са толкоз големи, че като кацнат на оградада кучетата почват да ги лаят :-D
Стефан - майстор
Смееш се, и мислиш че се майтапя. Виждал съм комар с големина колкото две пчели. Ще се опитам да хвана някой, и ще го снимам на фона на пчела. А и топчетата му са като на охлюв очите :jg:
И хапят ужасно!

По тази причина ще затварят АЕЦа
Duke_BG - специалист
за съжаление го знам от опит през 2000 - та август маршута ми беше Бургас - Козлодуй - София - Бургас - общо 5700 км та знам за какво става въпрос .
ама и какви едрогърди Козлодуйски каки иматееее

Съжалявам за офтопика ама не се стърпях :stumm:
Стефан - майстор
Това е най-добрия вариант - еДРОгърдите. Щото има и еДНОгърди, и ТРИгърди :? Но те излизат само нощем :talk: А имаше лаф, че французите искали жабешки бутчета само от Козлодуй, щото били големи като пилешките :?
  • 1
  • 2

Тема "зА ДОМАТИТЕ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: