здравейте,понеже вече настъпва времето да се посаждат овошките и ме интересува къде в/около софия има разсадници и мода да си купя круши,и по-специално масловка.знам има на женския пазар,и в бриколаж ,но там са доста бедни откъм материал.

todor_velikov написа:здравейте,понеже вече настъпва времето да се посаждат овошките и ме интересува къде в/около софия има разсадници и мода да си купя круши,и по-специално масловка.знам има на женския пазар,и в бриколаж ,но там са доста бедни откъм материал.Има Гугъл за тази работа...
Johny написа:Има Гугъл за тази работа...е като има гугъл,какво?тук няма нищо по моя въпрос,а повечето са за озеленяване
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Bo ... sb=5&part=
todor_velikov написа:е чак в сърбия за 1 дърво няма да отидаТо не си и заслужава...ама на вълка му е дебел вратът,защото сам си върши работата.Сега е моментът - облагороди си дивачета крушови фиданки,ако имаш възможност,на калем.Хем ще си сигурен,че си взел калема от познато дърво,а не някой мангал да ти продаде нещо неясно,което впоследствие да се окаже "горска дива превъзходна"...
klapan написа: ...Сега е моментът - облагороди си дивачета крушови фиданки,ако имаш възможност,на калем.Хем ще си сигурен,че си взел калема от познато дърво,а не някой мангал да ти продаде нещо неясно,което впоследствие да се окаже "горска дива превъзходна"...Много интересна, и полезна тема. Добре ще е за всички да се сподели опит от практиката.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: