• 1
  • 2
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
todor_velikov - специалист
здравейте,понеже вече настъпва времето да се посаждат овошките и ме интересува къде в/около софия има разсадници и мода да си купя круши,и по-специално масловка.знам има на женския пазар,и в бриколаж ,но там са доста бедни откъм материал.
jeffry - напреднал
Виждала съм познати да ходят до Сърбия и от там си купуват - дръвчета, цветя, семена. Има голямо разнообразие и цените са много ниски. Даже съм виждала цигани чак от Бургас са направили това като свой бизнес. Но има фитоконтрол на границата. Пък и сега с отношенията ни със Сърбия... Трябва да отидеш с някой, който ходи често и знае начина :lol:
е чак в сърбия за 1 дърво няма да отида :?
jeffry - напреднал
Ти като ходиш, ще купиш и други неща за двора. Наистина имат голямо разнообразие от сортове.
Johny - майстор
todor_velikov написа:
здравейте,понеже вече настъпва времето да се посаждат овошките и ме интересува къде в/около софия има разсадници и мода да си купя круши,и по-специално масловка.знам има на женския пазар,и в бриколаж ,но там са доста бедни откъм материал.
Има Гугъл за тази работа...
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Bo ... sb=5&part=
Johny написа:
Има Гугъл за тази работа...
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Bo ... sb=5&part=
е като има гугъл,какво?тук няма нищо по моя въпрос,а повечето са за озеленяване :evil:
hhhristov - напреднал
Тая неделя купих масловка от изложението в НДК - имаше голямо разнообразие на овошки - макар и на надути цени - но за единични бройки - не е болка...
klapan - напреднал
todor_velikov написа:
е чак в сърбия за 1 дърво няма да отида :?
То не си и заслужава...ама на вълка му е дебел вратът,защото сам си върши работата.Сега е моментът - облагороди си дивачета крушови фиданки,ако имаш възможност,на калем.Хем ще си сигурен,че си взел калема от познато дърво,а не някой мангал да ти продаде нещо неясно,което впоследствие да се окаже "горска дива превъзходна"...
да ,това е идея,но като няма нито откъде да взема калем,нито фиданки.пък и не зная как се прави затова питам тук знае ли някой.мерси все пак :wink:
Стефан - майстор
klapan написа:
...Сега е моментът - облагороди си дивачета крушови фиданки,ако имаш възможност,на калем.Хем ще си сигурен,че си взел калема от познато дърво,а не някой мангал да ти продаде нещо неясно,което впоследствие да се окаже "горска дива превъзходна"...
Много интересна, и полезна тема. Добре ще е за всички да се сподели опит от практиката.
Ще е добре да се отвори нова тема - Облагородяване.
  • 1
  • 2

Тема "круши -масловка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: