Мнения и въпроси за хола
а4кин - помощник
Търся мнения за модулните мебели на BRW. Предплагам, че имате впечатления от тях. Цената им е добра, добре изглеждат ама като качество не са ми много ясни. Ще Ви бъда благодарен за съвет или мнения, че май ще купувам доста!?
silllveto - Майсторица
Взех за сина си детска стая, серия Индиана, дъб сутер. Пресничка е още, но бива. Виж за по-евтините модели казват, че обковът им не бил добър.
trevora - специалист
Да,при по евтините модели използват много скапан обков,хартиени кантове ит.н.Кухненските модули неизвестно защо са на 45 см дълбочина.Много често използват и 16 мм ПДЧ за корпус.Мисля ,че при тях и плотовете и стенните панели се закупуват допълнително и не знам дали като цяло излизат по-евтини.
С-те на BRV са мебели ARON ,те са полски със същите мебели зареждат и мебели Явор от едно и също място ги внасят .Мога да твърдя ,че ПДЧ като качество няма нищо общо с българското ПДЧ .Не е добре пресовано като българското .За готовите кухни абсолютно правилно е одговорила trevora . За по-тънкото ПДЧ също е вярно .Не се подлъгвайте от ефтината цена после ще заплатите двойно и ако и децата са малко по-палави не одговарям . С това се занимавам продавам мебели понаучила съм се на някой други тънкости . На мен самата ми предстой обзавеждане на детска стая ,със сигоност ще е българско и с два мм.кант .
dts - специалист
dorotea1505 написа:
С-те на BRV са мебели ARON ,те са полски със същите мебели зареждат и мебели Явор от едно и също място ги внасят .Мога да твърдя ,че ПДЧ като качество няма нищо общо с българското ПДЧ .Не е добре пресовано като българското .За готовите кухни абсолютно правилно е одговорила trevora . За по-тънкото ПДЧ също е вярно .Не се подлъгвайте от ефтината цена после ще заплатите двойно и ако и децата са малко по-палави не одговарям . С това се занимавам продавам мебели понаучила съм се на някой други тънкости . На мен самата ми предстой обзавеждане на детска стая ,със сигоност ще е българско и с два мм.кант .
казано от dorotea1505 На мен самата ми предстой обзавеждане на детска стая ,със сигоност ще е българско и с два мм.кант

Понеже имам доста идей за детска намериме на скайпе ще ти дам доста свежи идей Хе искам тук че има хора който веднага ще гледат правописа а не идеята скаипе ricaria ok А и незнам как да кача снимка от пс тък има само от сайтове

Да права си ПДЧ Е 16мм от готовите кухни
Да има добри идеи но BRW са заложили на облите детайли Не са лоши стига да попаднеш на добра партида
ЕТО един пример
Приятел си взима от Арон Бургас секция добре всичко си имаше вътре което ме изненада / е някой болт не достигаше но нали сме си мебелисти си имаме :))) /
Но няма и един месец взимаме втора за детска му и опс тя се оказа малко не качествена Но какво да се прави оправяш е и продължаваш

Тема "Мнение за мебели BRW" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: