Мнения и въпроси за хола
Professor86 - помощник
:shock: 1500лв?
Точно този диван го видях в Китай. Една колежка беше на промоцията му преди 2 години и цената му беше по-ниска. :?
А ако е с бяла кожа замисли се дали ти се стои само покрай дивана, за да го пазиш от нацапване или да следиш за поредния отпечатък. Само да дебнеш с кърпата - не си е работа. :) Мое мнение. Не ангажирам никой с него.
DTIvanov - специалист
Защо държите да е с кожа? Заради "по-лесната" поддръжка? Ако е светла кожата при нормална употреба след година ще изглежда захабена, а ако има малки тамагочита още след няколко месеца. Моят професионален съвет е щом държите на бялото купете (поръчайте) дивани на които калъфите на седалките и облегалките се свалят и се перат.
Поздрави!
AAlexandrov - напреднал
Аз от любопитство съм пробвал такъв диван.
Лично по моята мярка :lol: удобни са ми само cheers-позициите.
Другите седалки са ми леко възкъси, в смисъл че като седна и опра гръб плътно в облегалката, ръба на седалката не стига до сгъвката под колената и съответно не ми е удобен за релакс. Другото е, че е така формован, че е почти загубена кауза да опиташ да се поизлегнеш по дължина. А това за мен е голям недостатък.
Аз бих си взел диван, който да е дълбок и удобен в целия си обем, вместо само в двата края, а нищо не пречи да се подберат две кожени туфи/табуретки към него за краката.
Да не говорим, че дизайна на тази мебел е твърде особен и не знам с какво точно се връзва, защото е сигурно, че не може да се "пльокне" просто така в интериора.
eurogas - специалист
И аз имам същата дилема, вчера спорих в този магазин за светла дамаска и уви, само в бежева кожа като на снимката, но действително релакс механизма е страхотен, не съм вярвал че може да има нещо толкова удобно.

Мислих и аз за претапициране на кафявата им дамаска ( на снимката в средата ), накрая капарирах CHEARS PARIS тройка и два фотьойла в бежева кожа като тази на снимката долу, и сега чакам с нетърпение до утре, да кажат дали ще имат !!!

Утре получавали четири контейнера, и като издължат направените досега заявки от няколкото си магазина, се надяват да остане една и за мен, иначе ще трябва да чакам три месеца за нова доставка.

Излъгаха ме че всичко било Италианско, само механизма за релакс е Китайски но да не се притеснявам, абе оказа се че целия завод е в Китай, попитах чичо Гугъл за "SOFA CHEERS" и той ме заведе при производителя http://www.sofa-manufacturer.com/cheers-sofa/.

Там се оказа че има твоето ъгълче в бяло( на снимката горе), и цените са много по-ниски от нашенските, само че искат да поръчаш минимум 20 броя за тези обявени цени, ако се загледаш внимателно има минимални разлики между мострите на нашата фирма и тези от производителя, но са съвсем пренебрежими.

Ще им пусна едно запитване за един брой колко ще ти струва, лесно ще проверя транспорта и ще видим какво излиза накрая като пари, лично аз неискам да чакам нито един ден, ако утре го имат налично го плащам веднага, и ще пусна снимки как стои в новия ми хол. :)

Прикачен файл

бяло.jpg
бяло.jpg (20.93 KиБ) Видяна 10817 пъти

Прикачен файл

boston.jpg

Прикачен файл

paris.jpg
paris.jpg (77.19 KиБ) Видяна 10819 пъти
eurogas - специалист
Получих я, направиха ми добра отстъпка, засега само тройката имаха в наличност, до десет дни идват и двата фотьойла, скоро ще пусна снимки, първите впечатления са страхотни, много е удобна, промени изцяло визията на хола ! :)
shaman - напреднал
А някой да знае от къде могат да се поръчат само механизмите. Навит съм да рискувам и да се опитам да си го направя сам. Разгледах един такъв диван и май най-трудното ще е да се направи разкроя на тапицерията, но и за това ще се намери решение.
eurogas - специалист
Днес разгледах отдолу механизма, много е простичък, ако има интерес мога да снимам, оказа се че гарнитурата за 4500 лева няма никакви крачета, лежи върху паркета на едни метални кръгчета които го повреждат и се пързалят по пода, купих си от Бриколаж едни елементарни крачета, срамота бре ? :rolleyes:
bisplus - специалист
Винаги има интерес за снимков материал.
eurogas - специалист
Малко се забавих, но имах само дивана и едва сега си получих люлеещите фотьойли, ето ги вече у дома.

Механизма е китайски, така казаха в магазина, люлеенето е възможно само когато фотьойла е сгънат, като отвориш релакс механизма люлеенето се блокира за да не се прекатуриш. :yawinkle:

Прикачен файл

IMG_2249.JPG

Прикачен файл

IMG_2248.JPG

Прикачен файл

IMG_2246.JPG

Прикачен файл

IMG_2245.JPG

Прикачен файл

IMG_2242.JPG

Тема "холна гарнитура с релакс механизми ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: