• 1
  • 2
Мнения и въпроси за хола
go6o87 - напреднал
много търсих къде да сложа темата но не намерих, затова я слагам тук...
та някой може ли да ми препоръча фирма интериорни врати (да е някоя сигурна) защото един приятел имаше доста проблеми с една фирма наречена ТРАНСПРОГРЕС

благодаря предварително
elivassileva - напреднал
Аз си поръчах немски , много добри...на Класен.Лошото е,че е дълък срока на изпълнение- около месец и половина....но пък качеството е един път, а цената няма равна- излиза около 230лв вратата с всичко ( без монтаж).

Офиса им се намира в Младост 4, до бизнес парка.

Ето и тел на собсвеничката- 0885108543 (Станишева). Много беше внимателна и наистина мисля, че направих правилния избор.

Успех!
go6o87 - напреднал
супер благодаря ти много
а да ми дадете идея за врати от шперплат нямам в момента възможност да ги сменям тъй като едната врта с касата и мотажа струва 500 лв в най добрия вариянт!Та ми се искаше да намеря някакъв оптимален и ефектен вариант ... За жалост те са от старите модели с дупките :? :shock: :cry:
elivassileva - напреднал
Здравей, Uliana!

Значи за вратите, които съм споменала-Класен, са много добри цени- около 250лв вратата с касата и дръжката. А качеството също е добро, както и моделите.

Сега ще кача снимки, да имате представа за какво става дума.[/u]
PolariS - специалист
Uliana,
аз си оставих фазерните врати, така както ги даде строителя. Едно добро измазване, первази, малко шкурене, китосване на дупчици, накрая добро боядисване (цветове колкото искаш на Оргахим), дръжки по избор. Получи се добре и е един доста икономичен вариант. Измазването, первазите, прогонването е добре да го направят майстори - другото мисля че всеки може.
elivassileva - напреднал
Ето и снимки

Прикачен файл

vrati1.JPG
vrati1.JPG (12.09 KиБ) Видяна 8764 пъти

Прикачен файл

vrati2444.JPG
vrati2444.JPG (14.58 KиБ) Видяна 8764 пъти

Прикачен файл

333.JPG
333.JPG (15.47 KиБ) Видяна 8764 пъти
много благодаря свързах се с госпожата и тя каза че ще направи всичко възможно, защото съм от варна!!!! :) БЛАГОДАРЯ!!!
go6o87 - напреднал
Изображение

оу тая пъравата врата колко ми е позната -имам 2 бройки такива, но в друг цвят :lol: какви премеждия имах с тях не е за разказване - фирмата толкова некоректна се оказа че чак не ми се разправя... а понеже са полски ги чаках 2 месеца! изработката им е пълна скръб- много паянтови и лошо качество - а не са евтини около 600 лева излиза едната с матирани прозорци! въобще ужас, ама пък другите италиански са над 1000 лева и няма алтернатива :?
taty67 - специалист
е как да нямаш алтер. ами БГ ?
  • 1
  • 2

Тема "врати?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: