леля от село написа: Ххм. Аз пък си поръчах класически английски перваз от MDF, грундиран в бяло, 10 см висок, по нета, от ЮКей. Магазинът сам организира доставката като ме питаха дали ми отърва цената. Платих на тях и двете предварително. Стоката пристигна за около 2 седмици, което си бе дълго време, но ме държаха в течение и се извиниха за закъснението. Като развърлях калкулацията и се падна по около 20 лева за ЛМ, което си е доста за такова просто нещо. Сега един мискин ги сложи до половина, но диска, с който ги реже на 45 градуса не е читав и бояджията бая кит ще има да маже. Ще идва друг да ги довършва с по-читава машина.Ти сериозно ли даде 20 лева на метър за перваз от МДФ? А аз си мислех, че Парадор и Педрос продават скъпи неща ...
В София се предлага едно по-ново решение от някаква пяна, която се боядисва. Имат доста красиви модели или поне на мен ми харесват. Цената, която ми предложиха бе около 40 лева за ЛМ. Фирмата, за която пиша е дистрибутора, посочен ми от производителя.
Има турски первази от МДФ, 10 или 11 сантиметра високи, но цената им е далеч далеч под тези 20 лв/л.м.
Бояджията ъглите ли ще "маже (предполагам имаш предвид фугира)? Що той?