Мнения и въпроси за хола
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 3:08 am, променено общо 1 път.
meriko - напреднал
Радвам се, че най-после се запознах с трамвай. :lol:
Но съм сигурна, че не ти си човекът, който преценява дали съм дизайнер или не.И те моля най-настоятелно поне да се опиташ да се държиш прилично.Сигурно това е нелека задача за един трамвай-но опитай поне :razz:
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 3:07 am, променено общо 1 път.
meriko - напреднал
Не е хубаво толкова брутално и грубо да се държиш, направо си ми смешна :lol: Не се нуждая от позволението ти да бъда дизайнер, нито ми е необходимо да се доказвам точно пред теб.Та ти нямаш представа от основни неща, а ми говориш за гилдии.
Пази боже.
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 3:07 am, променено общо 3 пъти.
Emerald - модератор
[==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 3:07 am, променено общо 1 път.
meriko - напреднал
Аз не работя с "картинки"И не искам повече да си губя времето с теб, бих ти написала много неща, но определено тук не е мястото за това.Била съм на достатъчно места, където се изучава осветлението, точките, разпределението на осветителните тела и зная какво говоря.Но виж, моля те, опитай се да пооспокоиш топката.Интериорният дизайн е наука, не е свободно съчинение на ентусиаст, който се вживява в ролята на всезнаещ.Повярвай ми, на достатъчно години съм и съм срещала достатъчно "капацитети" като теб.Нищо лично, но доста трябва да научиш за да правиш толкова крайни изказвания.Ти боравиш с 10 термина, 10 готови израза, няколко сайта и безброй списания.Аз консултурам по няколко души на ден(които остават доволни, забележи), писала съм в тези списания(не само в България) , както и да е...Наистина искам да помогна, затова ме остави на мира.Ти не си "направи сам", всички са.С мен или без мен във форума, все ще се намери някой, който да се разсмее от някой твой приумици.Но може да не е толкова любезен, колко се опитвам да бъда аз.Моля, остави ме на спокойствие.Благодаря. :wink:
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 3:06 am, променено общо 1 път.
Justy - майстор
@ meriko
Дипломиран топлоенергетик съм. И няма да сложа на 70 см. от тавана аплика, ако създавам кът с ниска мебел. На тази височина се слагат по коридорите в министерствата и май в затвора, ама за последното не съм съвсем сигурен :lol:
velsi - Почетен майстор
Абе какво се хванахте в тези 70 сантиметра?! Ами на такъв въпрос - такъв отговор. Сантиметрите бяха само за ориентир. Естествено, че няма да ги сложи на тавана или пък долу на пода, макар и това да е възможно.

Изказването модерирано. Темите не са място за изяснявания на отношения с модератори.

Тема "Аплици" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: