Мнения и въпроси за хола
amw - напреднал
Както и да се пише :) не съм сигурен
masterval - майстор
Кво да му се притеснява човек?
120 лева за м² - "софиянците" бълха ги ухапала :-D
И ако монтажът е "безплатен" си е жива далавера.
emil_v r - майстор
Да , точно !
Бълха ви ухапала , пари имате като шума , не се правете на бедни .
Тази сутрин пих 3+1 на моста на въздишките до НДК и ви гледах как отивате да работите и за мен :-D , и за Враца :)
joy4j - специалист
аз пък съм изцяло а естествения паркет, не разбирам как хората си поставят ламинат. Паркета,когато е напраявен кадърно и с еподдържа така е нещо изключително красиво, дава уют и топлина. Ламината с епързаля и държи студено. Има толкова варианти за подреждане на паркер, че можеш да се затрудниш в избора.
solo5 - майстор
masterval написа:
но в градовете отдавна никой не се събувау та камо ли да раздава на гостите чехли
Това са пълни глупости. Винаги се събувам, когато ходя на гости на някого. Както и в нас не се влиза с обувки. Нито е хигиенично, нито е културно. Живея в Бургас, но може би си мислиш, че само в София сте граждани :lol:
silllveto - Майсторица
Имам ламинат и дъб.
Ламината се реди бързо, разнообразие от цветове, но има пласмасов вид, е студен на допир и му дават 10г. живот. Но ако имаш деца е надраскан още първия ден.
Масива също можеш да си го редиш сам, на каквито фигурки искаш стига да имаш време. Трябва подът да е изсъхнал, а паркета да престои в помещението преди редене. После циклене, още време да се измирише лака... И също се драска.
Най-устойчив и лесен за подържане е гранитогреса. Това е.

За така модерния бамбуков - отидох в Практис и го драснах с нокът - много е мек.
БАШ МАЙСТОР - специалист
Я ! слагайте тикови цепеници,ще надживеят Врачанци заедно с парите взети от Софиянци?
в хола съм с Ясен! ,сега ще слагам в детската бук! а за банята се триума м/у ,тик ,ипе и мербау, паркет, :devil: форевър!в кухнята мисля да съм с ламинат,гледам са го натопили в един шадраван ,за реклама!и разцветки има............!?!
silllveto - Майсторица
Преди време в списание гледах реклама на ламинат. Имаше 3 снимки. На първата, дамско токче, на втората - фас, на третата течеше вода. И отдолу пишеше "Паркетът, на който не му пука от вас" :lol:
БАШ МАЙСТОР - специалист
хахахахахахаха Благодаря ти !енергийна глътка смях ме съживи!

Тема "Паркет или ламинат?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: