Мнения и въпроси за хола
maroka - специалист
Стефан написа:
Самата тема е реклама, за сега. И според мен, натрапвате идеята, че едва ли не без дизайнер всичко е грозно. Да, ама не!
Темата е дали някой е ползвал услугите на дизайнер. Къде видя някакво натрапване на идея ?! Кой е казал, че без дизайнер всичко става грозно...къде го видя написано ?!

Всеки има свободата сам да си решава :)

Като си натворил толкоз хубави неща постни някое 3Д, или готов реализиран интериор...и ако е приличен немалко хора тук ще ти свалим шапка :)
Обаче такива изказвания за труда на другите, при факта че досега не си показал каквото и да е от твоята школа...смешно е :)

В тази връзка и на мен тока ми е скъп...ама не съм си направил Мини АЕЦ вкъщи...но съм сигурен, че ако пусна тема ще се намерят поне 20 човека да ми обяснят колко лесно и безопасно става на балкона, при това с подръчни материали, защото да не забравяме че сме в Направи Сам :-D
Galy - специалист
:-D Марока направо ме разби хахаха
Съгласен съм напълно с Тани! И в крайна сметка, няма нищо лошо да си коментираме кой какви ги е свършил с или без дизайнери, нали? ;)
rulom - модератор
maroka написа:
.................................

И най-лошото е, че както го е написал Galy вместо да се изслушваме и да черпим информация един от друг...само се критикуваме кой бил голямата работа и как всичко правел сам.
Та според теб редно ли е това ?
Прав си.
Важен е крайния резултат и когато клиентите са доволни, това означава, че всички са си свършили добре работата, от общака....та до дизайнера.Макар, че българския клиент е подведлив и не е трудно да го убедиш, че това и онова са добре, щото еди-кой-си футболист или политик имат същото в дома си.Лошото е че зачестяват постовете от разочаровани клиенти.Няма как да накараш човек който веднъж е "гърмял" да повтори отново опита си.Все пак едно обзавеждане и ремонт на жилище не са ежегодни дейности.
Та мисълта ми е че плявата, както между дизайнерите, така и между майсторите е много.Да се върнем към темата:Как да отсее човек плявата и да остане нещо наистина стойностно ???
maroka - специалист
Galy написа:
:-D Марока направо ме разби хахаха
Съгласен съм напълно с Тани! И в крайна сметка, няма нищо лошо да си коментираме кой какви ги е свършил с или без дизайнери, нали? ;)
Няма разбира се, трябва да има комуникация. Иначе ще стане Говори си Сам :lol: Наздраве!

Тема "Ползвали ли сте услугите на интериорен дизайнер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: