Мнения и въпроси за хола
peter_m - специалист
Моля за помощ за обзавеждане на трапезарията.
Това, което ще има със сигурност е маса с 6 стола (предполага се че ще е в центъра изместена към прозореца)
Трябва да има секция като аквариума от снимките да се вгради в нея.
Друго не знам дали ще се побере. :?

Прикачен файл

DSC04199_640x480.JPG
DSC04199_640x480.JPG (48.81 KиБ) Видяна 4333 пъти

Прикачен файл

DSC04197_640x480.JPG
DSC04197_640x480.JPG (55.68 KиБ) Видяна 4333 пъти

Прикачен файл

DSC04196_640x480.JPG
DSC04196_640x480.JPG (45.65 KиБ) Видяна 4333 пъти

Прикачен файл

trapezariq.JPG
trapezariq.JPG (14.7 KиБ) Видяна 4333 пъти
peter_m - специалист
Това ми е варианта който който аз успях да измисля. Предимството е че аквариума е до терасата, което ще ми улесни много процедурата по смяна на вода всяка седмица и освен това ще стане двустранен (даже тристранен), което също е голям плюс. Недостатък е че малко се затваря стаята. Обаче така ми остава цялата дълга стена празна :? - вариант е и там да има секция или поне само рафтове на височина :?

Място за мека мебел няма :?

Прикачен файл

trapezariq1.JPG
trapezariq1.JPG (18.99 KиБ) Видяна 4332 пъти
Ivo_Dinkov - специалист
А вариант с 3 стола и кухненски ъгъл с по- 'фешън' дизайн?
Така масата ще отиде в единия ъгъл. У нас направихме това разположение (не сме взели столовете още):

Изображение
Изображение
peter_m - специалист
Да, и това е вариант - ъгъл от двете страни на масата, а от другите две страни - столове. Обаче е по-неудобно, защото столовете влизат под масата, а ъгъла не може и е по-неудобно да се яде седнал на кухненски ъгъл (стоиш по-далече от масата или не може да си облегнат докато ядеш (и седиш на ръба)..
:?
Ivo_Dinkov - специалист
Пробвай- понеже нямах място за диван, замених меката мебел и 3 стола с кухненски ъгъл и да ти кажа, удобно е, особено ако имаш и възглавничка, на която да седнеш, по- удобно от стол е.
Неудобството за мен е, че ако се излегна на ъгъла, не виждам добре ТВ- то :-D

Най- големия проблем беше намирането на модел, чийто дизайн да допадне на мен и жената, после по индивидуални размери ни го правиха, дамаската също гледах да напасна по цветовете на кухненските мебели.

Тема "Помощ за разположение на обзавеждането" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: