• 1
  • 2
Мнения и въпроси за хола
laviatan - напреднал
Разглеждаики днес един саит видях предложение на една фирма -Harmonic Environments-вода стичаща се между две плоскости/или стъкла/. Уникално красиво!
Та въпроса ми е някои дали има идея аджеба как става изработката и може ли да се направи такова нещо?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Подай сайта!
dudly - напреднал
Това е при американците, но дали се предлага и у нас? А за направа, нещо не ми се струва да е лесно, но знае ли човек :? Освен, че е красиво, според мен би трябвало да действа релаксиращо.
sspoko - специалист
На първо четене без много да му се замислям май не е много сложно, е зависи от мащаба. Затворен само от двете страни стъкло пакет отгоре и от доло два разшерителни съда и помпа за градинско фонтанче. Дотук лесно остава изпълнението и сигурно един куп непредвидени проблеми :? :-D .
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Преди време виждах подобно нещо "направисам" изпълнение. Едно че си беше откъм дизайн зле, но явно и поддръжката не бе на ниво, та просъществува под година.
Доколкото разбирам аз нещата, не е невъзможно да се направи. Както за всяко нещо, просто е необходимо да се вземат под внимание доста фактори. Инак на пазара вече има и от пиле мляко, та при удачно планиране, колко му е.
sstefanov - майстор
(offtopic)
Като ще е водопад предпочитам това:
http://www.tech2check.org/2008/08/amazi ... rfall.html
или това:
http://www.youtube.com/watch?v=x3fzEVYVn6Q
БАШ МАЙСТОР - специалист
това ако не са водопади а мехури ,мехурите са лесни и евтини за направа ,който се е занимавал сериозно с декоративни риби е правил ,продават се на елементи, пръчки и се снаждат ,приличат на пемза ,натам стъклопакет ,разпробива се отгоре ,да диша, отдолу една дупка отстрани да влезне елемента и да излезне маркуча,уплътняваш със силикон, една помпа и останалото е вода,ако намериш флуиди да пуснеш ,малко неон,УВ ,диоди ала бала ,става и да накиснеш няколко флумастера от тези дето светят на УВсветлина има ги в различни цветове и воала, иначе и аз искам водопада от зангадор в хола :lol:
sspoko - специалист
Преди време гледах една реклама на виши на витрината на една аптека тя беше със балончета които вървяха на горе, а за основа беше използвана поликарбонатна плоча с подходящ гръб /снимка или цвят /става супер. Въпроса е как да се пуснат балончетата равномерно във всички канали? Аконякои има идея да пусне една схема.
laviatan - напреднал
Нещо ново по темата? :?
  • 1
  • 2

Тема "Водопад в хола?- и има ли тои почва у нас..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: