Мнения и въпроси за хола
CnapKu - специалист
Здравейте на всички!

Голям проблем се оказа това избиране на настилките и как да ги вържем с всичко останало в чисто нов апартамент :( Избрахме вече двете бани и две спални съответно в спалните ще бъде паркет някакъв трипластов дъб и череша... Тааа големия проблем от много време насам е каква да бъде настилката в кухнята ( паркет, теракот, гранитогрес) ... :? :? :? най-много към гранитогрес отиват нещата .. но какъв :? Кухня харесахме на околовръстен път преди отбивката за студентски има един магазин дето му забравих името вече и там попаднахме на една оранжева която ни хареса. Не мога да намеря в нета такава за да ви дам снимка за да дадете някаква идея :( трябваше да я снимам там :) Имам нужда от някакви идеи .. ако можете да ме насочите към някакви каталози или на някого ако му хрумва нещо ... Също проблема е че с тази оранжева кухня гранитогреса би било хубаво да е някакъв светъл ... обаче на светлото и косъм да падне си личи и е мн кофти за поддръжка :( Моля ви за съвет :|
prascho - майстор
мисля, че става въпрос за престъпване на лично пространство. Вкуса ти не можем да знаем, но един съвет. Избери си кухнята и на базата на цвета на шкафовете и плота си търси плочки за стената и пода. Не виждам защо те притесняват светлите тонове. Това е кухня и без хигиена няма да минеш, ако не искаш да потънеш в лайна.
velsi - Почетен майстор
Не претендирам, че разбирам от цветосъчетаване, но си мисля, че на оранжева кухня много ще отива сив гранитогрес.
CnapKu - специалист
Ами да :) плотовете на кухнята бяха такива :) но никаде не намираме подходящата плочка ... дори намерихме една жълтеникава, но нямаше от нея :( Иначе .. просто идеи ми трябват .. снимки каталози :) нещо такова много ми харесаха едни кухни в една тема тук :)
Emerald - модератор
Аз ще се подпиша под думите на прасчо. Който търси конкретен съвет, идва с конкретен въпрос. Дайте ми неизвестно какво за неизвестно каква кухня, а най-добре дайте каталози...не става то така. Каталози бол- на сайта, в и-нет...колкото желаеш.
Никой тук не чете мисли.
taty67 - специалист
оранж - дано това ти бъде полезно

Прикачен файл

t5_2385061.jpg
t5_2385061.jpg (17.8 KиБ) Видяна 6578 пъти
CnapKu - специалист
Мисля че точно за тази кухня става въпрос :) шкавофете бяха същите :) Благодаря много ! :) Хора мерси :) кажете сега идея с каква настилка да го вържа това :cry:
ironlady - модератор
CnapKu написа:
Мисля че точно за тази кухня става въпрос :) шкавофете бяха същите :) Благодаря много ! :) Хора мерси :) кажете сега идея с каква настилка да го вържа това :cry:
Ламинат или гранитогрес?Едно от двете ще е най удачно и лесно за подържане
CnapKu - специалист
taty67 Имаш ли други снимки на тази кухня ?

Тема "Настилка за кухня-всекидневна и самата кухня ! Помощ!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: