Мнения и въпроси за хола
Slav4o - помощник
Моля ви за съвет, защото след като оплесках тотално нещата с плочките в кухнята сега съм на път да направя същото и за хола. :lol: Моят съпруг е решил, че едната стена в хола трябва да е червена. Молбата ми към вас е да ме посъветвате за цвета на останалите стени. Искам да уточня, че още не сме купили дивана, но мислим и в него да има червен цвят. :? Моля ви за съвет :sad: Много ви благодаря предварително. :)
Последна промяна от Slav4o на вт окт 03, 2006 1:42 pm, променено общо 1 път.
bluelemon - специалист
Ами да червена стена е готино ама трябва да сте обмислили преварително обзавеждането изобщо самия стил и облик на стаята. Аз в детската имам червена стена и предверието към коридора също ще е червено :) Абе трябва да се внимава. Светлината също се отразява по различен начин от червеното и т.н. За цвета на другите стени има голям избор, но зависи какво си представяте! Успех!

Прикачен файл

DSCN0016.jpg
DSCN0016.jpg (46.9 KиБ) Видяна 6754 пъти

Прикачен файл

DSCN0017.jpg
DSCN0017.jpg (43.39 KиБ) Видяна 6754 пъти
Slav4o - помощник
Благодаря за бързият отговор. :) Мислим диванът да има червен цвят, но не целият диван. Мебелите сме решили да са цвят венге, а по принцип самата стая не е много слънчева и ме притеснява как ще се отрази една червена стена в случая. Освен това точно стената, която искаме да е в червено е по- дългата стена от стаята и затова се притеснявам.
bluelemon - специалист
Ами аз това ти казвам малко наизуст приказвам така :) венгето нямаш проблем, дивана другия цвят трябва да се подбере добре (моя ще е червен целия) настилката на пода също играе голяма роля. Също така много важно е и осветлението. Абе кво да ти кажа това си е много отговорна работа и трябва много добре да се премисли всичко. Преди да си изясните цялата стая обзаведена и боядисана и декорирана недейте да почвате да действате. Макар че после пак може да има изненади. Моя целия апартамен сме го обмисляли няколко месеца и постоянно имаше промени и сега даже ми идват и други идеи. Все едно го правя за вечни времена :? И не забравяй че червеното е както романтичен така и малко агресивен цвят тъй че внимателската. А и зависи колко червено ще е червеното. Не с всеки латекс ще стане хубаво червено!
Slav4o - помощник
bluelemon и мен това ме притеснява, че червеното освен нестандартен е и агресивен цвят, но така или иначе вече го взехме и си мисля, че е същият като този който ти си показал. :? Като стане готово ще покажа снимки.
tuninghuman - специалист
И АЗ МИСЛЯ за червена/и стени. Какъв латекс и оцветители ще препоръ4ате?

Тема "Червена стена в хола ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: