• 1
  • 2
Мнения и въпроси за хола
pipilica - майстор
Ми не, няма да живея в "кочината с ламинат" аз си живея на село на истински паркет и теракот. Просто прецених че налях достатъчно пари в "кочината" и не искам повече да наливам. Да сигурно си прав, ся вече има всякакви машини и технологии, но въпроса е струва ли си да харчиш пари които не се знае кога ще се избият, при положение че няма да ползваш облагите от тия пари.
Svetoslavoff1 - майстор
Струва ми се, може и да греша разбира се, че стягаш имот за даване под наем. Така че не се филмирай много и послушай МамаМу.
chapara - майстор
За под наем няма к'во да пита!
  gogo7777 - майстор
Изгори(стопи) влакната на мокета с газова горелка.
:?
getzov - напреднал
Сложих ламинат върху мокет защото подът не беше идеално равен, а и за изолация - на 1-ви етаж съм, никакви проблеми вече 17г.
Важно уточнение - преди 6 години се наводнихме (пералнята и се прецака пресостата, а ние излязохме на разходка) бях се подготвил за смяна на ламинат, но за 2 дни плочата го всмука, изсъхна, и най-важното няма никаква миризма. И, така си караме до ден днешен, паркетът не е мръднал от водата, помня че беше по-износоустойчив - за учреждения.
pipilica - майстор
пет сеп 13, 2024 1:59 pmgogo7777 написа:
Изгори(стопи) влакната на мокета с газова горелка.
:?
И забрави да кажеш да си взема пожарогасителя от колата, да е близо, за всеки случай.
Svetoslavoff1 написа:
Струва ми се, може и да греша разбира се, че стягаш имот за даване под наем. Така че не се филмирай много и послушай МамаМу.
Правилно ти се струва, но все пак искам да им е приятно на наемателите. Да мисля да го послушам с тая паста кликгард.
chapara написа:
Много яки машини имат фестул, имам две но за сега не мисля да купувам повече, аз машини под наем не обичам да взимам.
zz_stefanov - майстор
Разбирам дилемата на Пипилица. И аз стягам един занемарен апартамент, дето няма да живея в него. До тук 10К за подмяна на дограма и остъкляване. Следват баня и кухня, инсталации. На пода е с грозен паркет, който за нищо на света няма да сменя.
Голямата печалба от наема я чакам в някой друг живот ;)
  • 1
  • 2

Тема "Ламинат върху мокет." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: