Ми не, няма да живея в "кочината с ламинат" аз си живея на село на истински паркет и теракот. Просто прецених че налях достатъчно пари в "кочината" и не искам повече да наливам. Да сигурно си прав, ся вече има всякакви машини и технологии, но въпроса е струва ли си да харчиш пари които не се знае кога ще се избият, при положение че няма да ползваш облагите от тия пари.
- 1
- 2
Мнения и въпроси за хола
pipilica
- майстор
18 мнения в "Ламинат върху мокет."
Svetoslavoff1
- майстор
Струва ми се, може и да греша разбира се, че стягаш имот за даване под наем. Така че не се филмирай много и послушай МамаМу.
getzov
- напреднал
Сложих ламинат върху мокет защото подът не беше идеално равен, а и за изолация - на 1-ви етаж съм, никакви проблеми вече 17г.
Важно уточнение - преди 6 години се наводнихме (пералнята и се прецака пресостата, а ние излязохме на разходка) бях се подготвил за смяна на ламинат, но за 2 дни плочата го всмука, изсъхна, и най-важното няма никаква миризма. И, така си караме до ден днешен, паркетът не е мръднал от водата, помня че беше по-износоустойчив - за учреждения.
Важно уточнение - преди 6 години се наводнихме (пералнята и се прецака пресостата, а ние излязохме на разходка) бях се подготвил за смяна на ламинат, но за 2 дни плочата го всмука, изсъхна, и най-важното няма никаква миризма. И, така си караме до ден днешен, паркетът не е мръднал от водата, помня че беше по-износоустойчив - за учреждения.
pipilica
- майстор
пет сеп 13, 2024 1:59 pmgogo7777 написа: Изгори(стопи) влакната на мокета с газова горелка.И забрави да кажеш да си взема пожарогасителя от колата, да е близо, за всеки случай.
Svetoslavoff1 написа: Струва ми се, може и да греша разбира се, че стягаш имот за даване под наем. Така че не се филмирай много и послушай МамаМу.Правилно ти се струва, но все пак искам да им е приятно на наемателите. Да мисля да го послушам с тая паста кликгард.
chapara написа:Много яки машини имат фестул, имам две но за сега не мисля да купувам повече, аз машини под наем не обичам да взимам.
zz_stefanov
- майстор
Разбирам дилемата на Пипилица. И аз стягам един занемарен апартамент, дето няма да живея в него. До тук 10К за подмяна на дограма и остъкляване. Следват баня и кухня, инсталации. На пода е с грозен паркет, който за нищо на света няма да сменя.
Голямата печалба от наема я чакам в някой друг живот ;)
Голямата печалба от наема я чакам в някой друг живот ;)
- 1
- 2
Тема "Ламинат върху мокет." | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература