Мнения и въпроси за хола
Здравейте,
Комшията ми отдолу се оплаква, че децата много тропали :)
Какво мога да направя за да се справя с тоя проблем? Моля за предложения.
chapara - майстор
Ами децата са си деца, за рдятора ли да ги вържеш? Остави ги комшиите да си оправят проблема, и аз имам две внучки, жив бяс, та . За бебета и деца знам че никой нищо няма да ти направи. Дъщеря ми живя с този синдром, е преживя го! Така може само лош човек д го мисли. По хубаво от детска лудница няма, само радост🥰
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Терлици и килими и спазване на човешки режим
hidrazin - майстор
пет ное 15, 2024 10:07 pmallzone2 написа:
Здравейте,
Комшията ми отдолу се оплаква, че децата много тропали :)
Какво мога да направя за да се справя с тоя проблем? Моля за предложения.
Комшията ти отдолу и той е бил дете и е "вилнял", освен ако не е бил шматарок по рождение - леко му го подскажи.
Да изчака да пораснат.
Иначе chapara го е казал. Законно няма какво да претендира - едва ли децата надвишават някакви законни, шумови норми.
От хорска срама и добри съседски отношения - дебели и "рошави" килими/мокети.
Терлици е добра идея, ама не е ясно дали малките ще е възприемат... :)
Така че споко, сложи килими/мокети и най-важното - поговори кротко със съседа отдолу.
Е, ако става за разговор де...
Най-лошото е съседи дето не могат да се гледат или се мразят и то за простотии...
Успех!
И да споделиш развитието!
:partyman:
P.S. За съседи дето прекаляват с "ремонти" систематично и то в забранени часове, бих се "захванал".
Ама не и преди разговор с тях. За деца - НИКОГА.
(Има и "нюанси" - какво се разбира под дете и какво под тропане.)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Съседи отгоре по обед, над кухня, започват да борят гладиатор, ритмични стържещи звуци, а най-якото е като сменят тежестите. Почасовник. Не е проблем. Но вечер,след21, докъм 23:30, детето,по теракот, кара аку кола и се блъска във всяка мебел + бута табуретки... Чува се из целия блок, явно конструкцията е музикална. Човекот първия етаж разлепи "изявление" по стълбището... Нещата с детето се кротнаха. Мисълта ми е, че е нужна комуникация, хората рядко са изцяло лоши

https://www.facebook.com/reel/523006610648160
chapara - майстор
Има хора, има и не чак толкова хора, но това сякаш е нормално, а не трябва.
Моят комшия от долу ми казва че като дойдат у нас внучките, вдигат джангър и крещят, му било голям кеф. Дори ако пропуснат, му липсвало.

Тема "Шумоизолация за под" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: