Мнения и въпроси за хола
blue_g - специалист
Това е скица на всекидневната (панелка). Тенденцията е да се ползва и за спалня. Какво е вашето виждане за обзавеждане. Мислех някъде да сложа падащо легло спалня, но ще ми е интересно да чуя и някои ваши виждания. Благодаря предварително за мненията :)

Прикачен файл

123.GIF
123.GIF (10.62 KиБ) Видяна 6749 пъти
Emerald - модератор
Падащо легло не ти препоръчвам. Изключително трудно се вдига, пишман ще станеш всеки ден да го вдигаш и сваляш. Тези легла са за инцидентни гости по-скоро.

Или разтягащ се диван (има механизми с матраци за ежедневна употреба), или пълноценно легло.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
blue_g написа:
Това е скица на всекидневната (панелка).
Ако си беше поиграл да направиш наистина скица - със съответстващи размери/пропорции, щеше да видиш къде е мястото на мебелите. Направи си скицата и помисли усвоената тераса не е ли мястото за спалня. Може и под подиум.
blue_g - специалист
n_a написа:
blue_g написа:
Това е скица на всекидневната (панелка).
Ако си беше поиграл да направиш наистина скица - със съответстващи размери/пропорции, щеше да видиш къде е мястото на мебелите. Направи си скицата и помисли усвоената тераса не е ли мястото за спалня. Може и под подиум.
Какво разбираш под "наистина скица" ? Дал съм действителните размери на помещението. Обмислям и варианта да избия вътрешната дограма и да стане цяло помещение. Помещението ще се отоплява с климатик и ще махна радиатора. Но вероятно ще трябва да сложа по сериозна изолация на терасата защото и в момента си е малко хладно там. В момента е с дървена дограма и ще сложа ПВЦ. За спалня на терасата...няма ли да е хладно, а и самата тераса е тесничка.
Бола - специалист
На първо четене...тези 2 варианта.(трябва още доста да се помислят...)Ако изолацията е добра,може би спалнята ще намери местенце около прозореца(ако не ще се топлите взаимно :lol: )А цветовете......идея си нямам....

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (16.51 KиБ) Видяна 6646 пъти

Прикачен файл

2.jpg
2.jpg (15.26 KиБ) Видяна 6646 пъти

Прикачен файл

3.jpg
3.jpg (17.4 KиБ) Видяна 6646 пъти

Прикачен файл

4.jpg
4.jpg (16.77 KиБ) Видяна 6646 пъти

Прикачен файл

5.jpg
5.jpg (17.66 KиБ) Видяна 6646 пъти
blue_g - специалист
Страхотно си се справил :) , много ти благодаря за идеите. Първият вариант, като че ли повече ми допада. Не знам до колко ще е добра изолацията на терасата и дали ще ни е хладно през зимата....все пак сме си на терасата :? . Ще търся най добрия вариант за изолация...или вътрешна мазилка или с вата...още не знам, важното е да задържа топлината.
Благодаря ти още веднъж :)

Поздрав!
MIRRO - напреднал
Бола адмирации за това което си направил.Найстина много добро изпълнение моя въпрос /малко встрани от темата/ е с каква програми си правил тези модели и от каде мога да я намеря 10х предварително
Бола - специалист
www.kitchendraw.com ,тя е за кухненско обзавеждане по принцип,другото трябва да си го чертаеш на детайли.Иначе в замундата май я имаше...Иначе програмата е доста лесничка,и е с готови модули....
MIRRO - напреднал
Бола благоаря ти много за програмката.Найстина се оказа лесна а пак и е интересна доста

Тема "Споделете вашето виждане за обзавеждане" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: