• 1
  • 2
Мнения и въпроси за хола
faiskoto - специалист
искам да ми кажете има ли правила в обзавеждането на трапезарията?ПРИМЕРНО трябва ли стилът и да е като този на целият дом или може да е в различен стил и да се отличава?
Последна промяна от faiskoto на чет фев 28, 2008 10:48 pm, променено общо 1 път.
desss - специалист
питай борка3000 за шефа на Пещера :lol:
faiskoto - специалист
това съм го чела :lol: :lol: имам впредвид нещо такова може би

Прикачен файл

4414_2_b.jpg
4414_2_b.jpg (70.31 KиБ) Видяна 6150 пъти
prascho - майстор
Щом го има на снимки означава, че е напълно възможно. Въпрос на стил и лично виждане. Прави впечатление, че искаш да си в крак с модерните тенденции. Препоръчвам ти да мислиш по рационално и практично. Аз на твое място за снимката бих питал: Колко ще ми излезе на квадратен метър и как виждате разположението? Ще ми бъде ли удобно? Осветеността ще подхожда ли на избраните тонове за цветовете? Мебелите функционални ли са? Имам ли необходимите контакти за съответните уреди, които ще разположа.....Има ли ги материалите на българския пазар?...
desss - специалист
също и дали имаш деца...щот тая стъклена маса... :roll:
faiskoto - специалист
Има ли ги материалите на българския пазар? за съжаление сигурно няма същото но нещо подобно? всъщност аз не копирам а гледам стилове съчетания на цветове идеи пък ясно е че според джоба и пространството ще е
prascho - майстор
В къщи ситуацията е следната: кухнята е в зелено, телевизора е в хола. Като дават мач и майка ми се разбеснее баща й казва: влез в кухнята да се успокойш :-D . Шегувам се разбира се. В момента хола ни е в зелено, но идеята си заслужава:).
faiskoto - специалист
:)
Последна промяна от faiskoto на пет фев 29, 2008 1:04 am, променено общо 1 път.
prascho - майстор
въпроса ти е странен. Латексовата боя за стени спокойно може да се нанася и на таван. Тунира се в съответния цвят.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
faiskoto написа:
искам да ми кажете има ли правила в обзавеждането на трапезарията?ПРИМЕРНО трябва ли стилът и да е като този на целият дом или може да е в различен стил и да се отличава?
Има правила в обзавеждането. Оттам насетне въпросът ти е странен, доколкото е ясно, че представа си нямаш какво е "стил". Не казвам, че нямаш стил, а че не знаеш какво е това.
За обзавеждане на дома си имаш няколко варианта.
1. Наемаш декоратор. Питай как, аджеба, да си избереш декоратор. При всички случаи е по-евтино на време и пари да избереш 1 декоратор, отколкото цяло обзавеждане.
2. Да се забавляваш сама с обзавеждането (забавлявайки и форума)
3. Да забодеш пръст в някое списание, да си избереш мебелна фирма да ти го изпълни.
По 2 и 3 има вариации.
4. Какви пари всъщност си предвидила за обзавеждане. Кои помещения са ти приоритет. Кога предвиждаш смяна на обзавеждането.
5......
6....
  • 1
  • 2

Тема "трапезария" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: