• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 19
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
brum - майстор
Магнит с една гъвкава основа. Дето да можеш да извадиш паднал болт от тясно пространство. По сервизите са често срещани.

Че има и камери с магнит накрая. Дето да виждаш къде ходиш.

И аз смятам, че е постановка Нито винтоверта има място там, нито реакцията изглежда нормална като за такава ситуация.

Туй много недомислен мотор за сервизиране. Веригата към кутията е рядко срещано явление.
hidrazin - майстор
съб яну 18, 2025 12:55 pmbrum написа:
Магнит с една гъвкава основа. Дето да можеш да извадиш паднал болт от тясно пространство.
О, такъв магнит ли? Имам.
Използва се и при монтажа на соларни панели. :)
С такъв, при реална ситуация ще извадиш накрайника, кога извадиш гаечен ключ изтърван покарай двигателя на МТЛБ.
:partyman:
Николов Н. - специалист
Прикачен файл:
Кредит.jpg
Кредит.jpg (20.7 KиБ) Видяна 375 пъти
hidrazin - майстор
Случвало ли ви се е да се сблъскате с човек, който няма никаква реална представа за себе си и то не в добрия смисъл на думата. Този човек не е прекалено скромен, за да припознае добрите си качества, а обратното - този човек е прекалено наперен и самоуверен до степен, в която не осъзнава, че всъщност не го бива чак толкова.

Обичайно е за хора, оперирани от чувство за хумор, да обожават да разказват вицове. Обичайно е за хора, които са ужасни шофьори, да учат останалите как да карат. Обичайно е и за хора, които не се справят идеално в живота, да дават мъдрите си и непоискани житейски съвети на останалите. Често се оказва, че шефове са хора с много по-малко лидерски качества и компетенции в сферата от техните подчинени, например. Но защо се получава така? И защо я има тази бездна между реалност и представа? Защо невежите хора се мислят за компетентни?

Това интересно състояние, което е все по-често срещано в днешно време, може да бъде обяснено с т.нар. Ефект на Дънинг-Крюгер или иначе казано как глупавите са твърде глупави, за да осъзнаят, че са глупави.
Диагноза. За съжаление все по-често срещана и у нас. :sad:
hidrazin - майстор
Руски агенти за два месеца са извършили 270 саботажа в Германия

Агентите (вероятно от КГБ) за два месеца са запенили с монтажна пяна ауспусите на цели 270 автомобила в Германия.
Каква жестокост и колко нечовешко... :shock:
пет фев 07, 2025 4:46 pmhidrazin написа:
:shock: :partyman:
Вчера или онзи ден го четох. Дори бях забравил. Джендъри с лигавници... Несериозно!
kartechar - специалист
"Нападат ви руснаци?
Дългата ръка на Кремъл ви настига?
Ватенки разпространяват руска пропаганда?
Турското робство е руска измислица?
Русия хаква европейските избори?
Путин иска да превземе Европа?
Сънувате как Путин ви душИ?

Запазете спокойствие!
Психиатрична болница "Св. Никола"
винаги е на ваше разположение.

За контакти:
ул. Любен Русев №1
1113 София, България
спешно отделение: +359 2 9702 130"

из Нета
Chefo77 - майстор
пет фев 07, 2025 4:46 pmhidrazin написа:
Руски агенти за два месеца са извършили 270 саботажа в Германия

Агентите (вероятно от КГБ) за два месеца са запенили с монтажна пяна ауспусите на цели 270 автомобила в Германия.
Каква жестокост и колко нечовешко... :shock:
Вероятно някъде пропускам нещо, но:
Руснаци, които добиват и продават изкопаеми горива, саботират автомобили с ДВГ, за да могат хората да гласуват за партията на зелените, които са против изкопаемите горива.
Аз ли съм идиот, или логиката е променила посоката си последно време...
gogo7777 - майстор
Може да им се пръсне пяна в газопроводите. :lol:
:lol:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 19

Тема "Ако не беше истина, щеше да е голям майтап" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: